Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΆννα Μπεζάν: Το συγκινητικό βίντεο μέσα από το μαιευτήριο τη στιγμή που...

Άννα Μπεζάν: Το συγκινητικό βίντεο μέσα από το μαιευτήριο τη στιγμή που γεννάει

Πριν μια εβδομάδα, η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και η ευτυχία που ζουν φαίνεται μέσα από αυτό το βίντεο.

Η συγκινητική λεζάντα που έγραψε η ευτυχισμένη μαμά και το βίντεο που ανέβασε στα σόσιαλ.

Πριν μια εβδομάδα, η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η νεαρή ηθοποιός γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το θαύμα που βίωσε. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Άννα Μπεζάν έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε τη στιγμή που γεννάει την κόρη της και κατακλύζεται από πρωτόγνωρα συναισθήματα.

«Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα! Αυτοί οι δυο άνθρωποι ο άντρας μου πια και το παιδάκι μας είναι τα δώρα που δεν τόλμησα να ζητήσω από τη ζωή και μου δόθηκαν απλόχερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει μόνο από αγάπη και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στη πραγματικότητα στην οποία έχω πλέον τη «δική μου» οικογένεια, πέρα από την οικογένεια που γεννιόμαστε αυτοί είναι οι άνθρωποι που με ένα μαγικό τρόπο κάλεσα και βρήκα σε αυτή τη ζωή και το συναίσθημα είναι απερίγραπτο!

Μικρό μας πλασματάκι έγινες ένας νέος δρόμος να βαδίσω, με έκανες μέσα σε μια στιγμούλα να ξεχάσω τα πάντα, να ονειρεύομαι για πάντα και να επιθυμώ να σου χαρίσω κάθε χαμόγελο του κόσμου. Καλώς όρισες Χριστινάκι μας στην πιο τρελή τρελή οικογένεια.

Ευχαριστώ τον φανταστικό γιατρό μου, τον προσωπικό θεό μου Μιχάλη Παναγιώτοπουλο και την πιο δυναμική και υποστηρικτική μαία @ioannadim21. Εμπιστευτήκαμε το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας και για αυτό τον λόγο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ασφάλεια! Όλη η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη».

Η κόρη της Άννας Μπεζάν και του Δημήτρη Παππά θα πάρει το όνομα Χριστίνα, από την γνωστή επιχειρηματία Χριστίνα Παππά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ