Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΒίκυ Καγιά: Το μοντέλο απάντησε στον χαρακτηρισμό «σκουπίδι» της Μαρίνας Πατούλη

Βίκυ Καγιά: Το μοντέλο απάντησε στον χαρακτηρισμό «σκουπίδι» της Μαρίνας Πατούλη

Τι είπε το μοντέλο και κριτής του GNTM

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για το GNTM. Μάλιστα το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι σχολίασε και όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συμμετείχε, ως coach, στον διαγωνισμό μοντέλων κατά το παρελθόν.

«Καλοσύνη της Μαρίνας Πατούλη, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δεν την ξέρω προσωπικά την κυρία. Είναι δικαίωμά της να το λέει έτσι δημόσια, αλλά από την άλλη δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα αυτή η εκπομπή για πάρα πολλούς λόγους. Αγαπάμε πολύ όλα τα κορίτσια και θέλουμε να γίνουν καλύτερες» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Όσον αφορά στα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου: «Ο Γιώργος δεν έσκυψε κανένα κεφάλι, το κεφάλι του είναι πάντα ψηλά και είναι περήφανος. Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κορίτσι που πρέπει να το ξυπνήσουμε για να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αλλά εγώ δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός».

Δείτε το βίντεο 

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρίνα Πατούλη και η Έλενα Χριστοπούλου, είχαν αφήσει τα δικά τους δημόσια σχόλια με αφορμή τα πρώτα επεισόδια του GNTM και την κριτική της επιτροπής. 

Πιο συγκεκριμένα η Μαρίνα Πατούλη είχε εκφράσει την απογοήτευσή της για το ριάλιτι μοντέλων: «Θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι κι ότι προσβάλλει τη νέα γενιά. Χαλάει τα πρότυπα και προσβάλλει τη γυναίκα. Δεν θα το ξαναδώ ποτέ».

Όσο για τη Βίκυ Καγιά είχε δηλώσει: «Δεν τη γνωρίζω, δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο» και συνέχισε για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν ξέρω τι μου λέτε για την κυρία Χατζηπαντελή. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε».

Από την άλλη η Έλενα Χριστοπούλου, μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Πρωινό μας», είχε πει: «Με έχει πιάσει ταχυπαλμία, νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας. Αυτό είναι πάρα πολύ ’90s, είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω, δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει». 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ