Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για το όνομα του μωρού της και για τον γάμο της

Με ένα καταπράσινο φόρεμα και πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε η μέλλουσα μητέρα και δεν δίστασε να μιλήσει για όλα μπροστά στις κάμερες.

Μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της ζει αυτόν τον καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Το βράδυ της Τρίτης 2ο Σεπτεμβρίου, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day,  διανύοντας τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως σχεδιάζει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μετά τη γέννηση του μωρού της.

Η εγκυμοσύνη, οι λιχουδιές και το όνομα του μωρού

«Όλα καλά με την εγκυμοσύνη και πριν ήμουν πολύ λιχούδα. Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς το πότε θα γίνει ο γάμος. Θέλαμε θρησκευτικό γάμο αλλά είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης. Αλλά λέμε να τον πραγματοποιήσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας.

Στο όνομα είμαστε παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε τελευταία στιγμή» αρκέστηκε να πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ