Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΟ Πέτρος Κουσουλός χώρισε μετά από μόλις 5 χρόνια γάμου με την...

Ο Πέτρος Κουσουλός χώρισε μετά από μόλις 5 χρόνια γάμου με την Όλγα Ζαριφοπούλου

Ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, αποφάσισαν εδώ και μήνες να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

  • Ο δημοσιογράφος και η σχεδιάστρια κοσμημάτων έχουν μάλιστα υπογράψει ήδη τα χαρτιά του διαζυγίου.

Σύμφωνα με πρόσωπο του περιβάλλοντος τους δεν πρόκειται για εχθρικό διαζύγιο σεβόμενοι το καλό των παιδιών τους.

Το πρώην ζευγάρι έπαψε να ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ ο δημοσιογράφος πριν από λίγο καιρό είχε αποφύγει ευγενικά να φωτογραφηθεί για λογαριασμό γνωστού περιοδικού μαζί με τη σύζυγό του, χωρίς όμως να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο.

  • Το πρώην πλέον ζευγάρι γνωρίστηκε τυχαία πριν κάποια χρόνια και μόλις μετά από 9 μήνες σχέσης αποφάσισαν να παντρευτούν. Μάλιστα, στο γάμο τους η Όλγα Ζαφειροπούλου ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος.

Η συγκίνηση του για την κόρη τους Ειρήνη ήταν μεγάλη και η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους, Βασιλείας, ένα μόλις χρόνο μετά.

  • Ο Πέτρος έλεγε πως τα κορίτσια του είναι το μεγαλύτερο δώρο που του έχει κάνει η ζωή και πως όσο δύσκολη μέρα και αν έχει η αγκαλιά τους τον γεμίζει δύναμη και ηρεμία.

Μέχρι που ήρθε η κρίση και η απόφαση για το τέλος του γάμου έμεναν όλοι μαζί στο ανακαινισμένο πατρικό σπίτι του δημοσιογράφου στο Ντράφι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ