Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΦαίη Σκορδά: Οι μπηχτές στον αέρα που τους άφηναν όλους «κάγκελο» και...

Φαίη Σκορδά: Οι μπηχτές στον αέρα που τους άφηναν όλους «κάγκελο» και «μαρτυρούσαν» ότι φεύγει από τον ANT1

Αυλαία έριξε την Παρασκευή το «Πρωινό» και η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ευχαρίστησαν τους συνεργάτες τους.

Η Φαίη Σκορδά η οποία μετά από εννέα χρόνια αποχώρησε από το κανάλι του Αμαρουσίου, αποχαιρέτισε συγκινημένη τους τηλεθεατές.

Λίγη ώρα μετά την τελευταία εκπομπή το «διαζύγιο» επισημοποιήθηκε με την λιτή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 στην οποία ευχαρίστησε τη Φαίη Σκορδά για τη μακροχρόνια συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ANT1 για τη Φαίη Σκορδά:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Φαίη Σκορδά: Τα υπονοούμενα και οι στιγμές αμηχανίας που «μαρτυρούσαν» την αποχώρησή της από τον ANT1

Τον τελευταίο μήνα η παρουσιάστρια αρκετές φορές, ξάφνιασε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές του ANT1, άλλοτε με τα υπονοούμενά της στον τηλεοπτικό αέρα και άλλοτε με τις μπηχτές για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Το πρωί της Δευτέρας 27/6, η πρόβλεψη για τον Υδροχόο δεν ήταν και πάρα πολύ καλή. «Υδροχόοι, ανάδρομος ο κρόνος, σημαίνει ότι πρέπει να ξανασκεφτείτε τα σχέδια που έχετε αυτόν τον καιρό, γιατί μπορεί να υπάρξει μία ένταση. Ειδικά αν είστε γεννημένοι από τις 6 ως τις 13 Φεβρουαρίου» είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

Το ύφος της Φαίης Σκορδά ήταν όλο νόημα…

Φαίη Σκορδά: «Ελπίζω να με βρείτε στον ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν»

Την ώρα που ο Χάρης Ρώμας αποχαιρετούσε τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μία ατάκα «καρφί» της παρουσιάστριας έμελλε να προκαλέσει αμηχανία στο πλατό.

«Εγώ πάντα χαίρομαι όταν έρχομαι εδώ. Είναι άλλο το κανάλι, αλλά να χαρείτε όταν δείτε τον Μαυρογυαλούρο (σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας) και θα έρθω στην αρχή της σεζόν για να φέρω γούρι στην αγαπημένη μου Φαίη Σκορδά».

Τότε η παρουσιάστρια γέλασε και απάντησε: «Ελπίζω να με βρεις εδώ».

«Είμαι σίγουρος ότι θα σε βρω εδώ και θα αγκαλιαστούμε πολύ χαρούμενοι» ανταπάντησε ο Χάρης Ρώμας.

Φαίη Σκορδά: «Πάντα υπάρχει εκείνο το καλοκαίρι που σε αλλάζει»

Και ενώ οι φήμες και τα σενάρια για την τηλεοπτική μεταγραφή της Φαίης Σκορδά φούντωναν διαρκώς, η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση στο Ιnstagram θέλησε να τονίσει πως το φετινό της καλοκαίρι θα είναι ένα καλοκαίρι αλλαγών για εκείνη.

«Πάντα υπάρχει εκείνο το καλοκαίρι που σε αλλάζει», έγραψε στο Ιnstagram η Φαίη Σκορδά ποζάροντας με το μαγιό της.

Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι στα πολύ καλά μου»

Λίγες ημέρες πριν το Πρωινό ρίξει αυλαία για τη φετινή σεζόν, η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε στον αέρα πως το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και στα καλύτερά της.

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας 4/7, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε μαζί με τους συνεργάτες της στην κουζίνα, δοκιμάζοντας τη συνταγή με ζυμαρικά που ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε αν ο γνωστός σεφ έβαλε κάτι πικάντικο μέσα, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να το αρνείται.

«Καλά εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου αυτές τις ημέρες. Βλέπω sites, βλέπω αυτά και λέω “ρε παιδιά…”, δεν ξέρω κι εγώ που είμαι και τι κάνω» ανέφερε η Φαίη Σκορδά, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να της λέει πως κανονικά θα έπρεπε να έχει τρελαθεί.

Την Παρασκευή 8/7 η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του ANT1 χωρίς ωστόσο να κάνει καμιά αναφορά στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Ωστόσο και στην τελευταία εκπομπή δεν έλειψαν τα υπονοούμενα από τον Γιώργο Λιάγκα.

Όταν ο Γιώργος σχολίασε το φόρεμα της Φαίης, εκείνη του απάντησε: «Προετοιμάζεσαι για τα της μόδας».

«Θα μαγειρέψω και σήμερα», ανταπάντησε ο παρουσιαστής. Λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια ενός θέματος για το κελί όπου κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, η Φαίη Σκορδά ρώτησε: «Τώρα έπρεπε να το κάνουμε αυτό; Δεν μπορούμε να περιμένουμε μια μέρα»;

«Δεν έχουμε εκπομπή αύριο Σάββατο, γι’ αυτό», απάντησε ευθύς αμέσως ο Γιώργος Λιάγκας.

«Σας κοιτάζω στα μάτια τις τελευταίες ημέρες και σας ευχαριστώ όλους. Και ένα ευχαριστώ και σε όλους τους συνεργάτες που βρίσκονται σε άλλα κανάλια… Δεν έχει σημασία γιατί οι σχέσεις είναι αυτές που μένουν…» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση.

«Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο» κατέληξε η παρουσιάστρια, στην τελευταία της εμφάνιση στο Πρωινό του ANT1.

Η Φαίη Σκορδά διανύει σίγουρα ένα καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών, καθώς σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα της τηλεοπτική στέγη μαζί με όσα σχεδιάζει για τη νέα σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ