Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤέλος η Φαίη Σκορδά μετά απο 9 χρόνια στον ΑΝΤ1. Δάκρυα στο...

Τέλος η Φαίη Σκορδά μετά απο 9 χρόνια στον ΑΝΤ1. Δάκρυα στο φινάλε !

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι είναι μία περίεργη μέρα… αφού όλοι γνωρίζουν ότι η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σταθμό του Αμαρουσίου! Ένα μεγάλο κεφάλαιο δηλαδή της επαγγελματικής ζωής της φτάνει στο τέλος του σήμερα, 8 Ιουλίου και είναι λογικό όσοι τη γνωρίζουν να στέκονται μουδιασμένοι απέναντί της και να περιμένουν την επόμενη κίνηση. Παρά το βελούδινο διαζύγιο μην τον ANT1 – όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον- η Φαίη Σκορδά έζησε πολύ σημαντικές στιγμές στο πλατό του Πρωινού. Μιλώντας για μία ολόκληρη δεκαετία, η παρουσιάστρια βίωσε στον αέρα της συγκεκριμένης εκπομπής πολύ σπουδαία γεγονότα. Όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό.

Ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, είπε: «Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της, μία ιδιαίτερη χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω την Φαίη Σκορδά…» και στη συνέχεια ευχαρίστησε και την συντακτική ομάδα του!

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε: «Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω…» και ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για τα εννιά με δέκα χρόνια που ήταν στο κανάλι και τη στήριξη που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή και… συγκινήθηκε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ