Η Σοφία Μουτίδου κράζει το ελληνικό Twitter: «Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται»

Μιλάει για τοξικότητα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο – «Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους» – Δείτε βίντεο

Η Σοφία Μουτίδου μέσα από ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube, ξέσπασε κατά των χρηστών του Twitter, σχολιάζοντας τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας από τους Έλληνες χρήστες.

Στο βίντεο που ξεπερνάει τα 20 λεπτά, η κωμικός αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλιαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα» και πρόσθεσε:

«Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους; Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιών ρε πιλάφια ακατέργαστα. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας;».

Δείτε το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου:

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Έλληνες χρήστες του Twitter απάντησαν στα λεγόμενα της Σοφίας Μουτίδου, με αρκετούς να αντιδρούν αρνητικά. Αρκετοί χρήστες θεωρούν πως η κωμικός «έχει ξεφύγει», ενώ δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που σχολίασαν πως πολλές φορές κράζει και κρίνει το ίδιο, μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ