«Χθες βράδυ πόνεσε η καρδιά μου…»: Η διαφορετική ανάρτηση του Σάκη Ρουβά στο Instagram και το δημόσιο ξέσπασμα

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να μην βρέθηκε φέτος στο stage των MAD Video Music Awards, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια έχει σημειώσει σπουδαία act και έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία.

Ο γνωστός ερμηνευτής δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί δημόσια για τις απαράδεκτες εικόνες βίας που εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε τράπερ το βράδυ της Τετάρτης. Ο Σάκης Ρουβάς μέσα από ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Χθες το βράδυ πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας όλα αυτά που συνέβησαν στα βραβεία του MAD… Πόνεσε η καρδιά μου γι’ αυτό που υπέστη η αγαπημένη μου Έλενα. Πόνεσε η καρδιά μου για τους χιλιάδες θεατές, μικρούς και μεγάλους, που βρισκόταν στο κοινό και που πήγαν εκεί ψάχνοντας λίγη χαρά και έκφραση μέσα από τη μουσική. Πόνεσε η καρδιά μου για τα ίδια τα βραβεία και τον θεσμό που τόσο πολύ αγαπώ, έχοντας βρεθεί εκεί αμέτρητα βράδια επικοινωνώντας με τον κόσμο τη μουσική μου. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, γεφυρώνει τους λαούς και τους πολιτισμούς. Έχει τη δύναμη να συγκινεί τα πλήθη και να τα φέρνει κοντά. Η βία, όπως και η κουλτούρα της βίας, δεν έχει θέση σε μια γιορτή μουσικής αλλά ούτε και στην κοινωνία».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ