Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & Style“Απρόοπτο” με το “καλημέρα” στο X Factor – Ο Στέλιος Ρόκκος φίλησε...

“Απρόοπτο” με το “καλημέρα” στο X Factor – Ο Στέλιος Ρόκκος φίλησε στο στόμα τον Ανδρέα Γεωργίου (vid)

To X Factor, το μακροβιότερο μουσικό talent show στην ελληνική τηλεόραση μπήκε στην τελική ευθεία μέσα από τη συχνότητα του MEGA, καθώς σήμερα, Κυριακή, 22 Μαΐου ξεκίνησαν τα live με τις ομάδες της Μαρίζας Ρίζου και του Χρήστου Μάστορα να διαγωνίζονται.

Ωστόσο στην ολοζόντανη πρεμιέρα του φαντασμαγορικού μουσικού show την παρουσίαση του οποίου έχει αναλάβει ο Ανδρέας Γεωργίου, δεν έλλειψαν και τα “ευτράπελα”.

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε στο πλατό του X Factor τους τέσσερις κριτές, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο, οι οποίοι έχουν αναλάβει το ρόλο της κριτικής επιτροπής για να αναδείξουν το επόμενο μεγάλο μουσικό ταλέντο που θα κατακτήσει την Ελλάδα.

Ωστόσο όταν παρουσίαζε τον Στέλιο Ρόκκο συνέβη ένα “απρόοπτο” καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου είχε μια… πολύ κοντινή επαφή με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ο οποίος δεν δίστασε να τον φιλήσει στο στόμα.

Στέλιο, με φίλησες στο στόμα, σκ@@@τα, σκ@@@τα” αναφώνησε αμέσως ο Ανδρέας Γεωργίου με τον Στέλιο Ρόκκο να κατευθύνεται στη θέση του.

Στο πρώτο ολοζώντανο live του X Factor, καλεσμένος έκπληξη ήταν ο Ηλίας Ψηνάκης, ενώ τον παλμό πίσω από τις κάμερες δίνυον η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Όσο για το πώς θα συνεχιστούν τα ive shows, η απόφαση ανήκει αποκλειστικά το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο είναι αυτό που θα αποφασίσει ποιος θα μείνει και ποιος θα αποχωρήσει από το μουσικό show.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ