Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΠοδηλατικός Γύρος Ιταλίας: Ο νικητής τραυματίστηκε από τον φελλό σαμπάνιας

Ποδηλατικός Γύρος Ιταλίας: Ο νικητής τραυματίστηκε από τον φελλό σαμπάνιας

Ο Μπινιάμ Γκιρμάι προσπαθώντας να ανοίξει το μπουκάλι της σαμπάνιας μετά τη νίκη του στο 10ο ετάπ του Ποδηλατικού Γύρου Ιταλίας, τραυματίστηκε από τον φελλό και οδηγήθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο

Συμβαίνουν και αυτά στον αθλητισμό. Ο Μπινιάμ Γκιρμάι έγινε ο πρώτος Αφρικανός ποδηλάτης που κέρδισε αγώνα σε Grand Tour, νικώντας τον Mathieu van der Poel σε ένα σπριντ στο 10ο γύρο του  Ποδηλατκού Γύρου Ιταλίας  στο Jesi αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο.

Όχι δεν τραυματίστηκε την ώρα του αγώνα αλλά στους πανηγυρισμούς. Ανέβηκε στο βάθρο και προσπάθησε να ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας για να το γιορτάσει. Ήταν όμως πρωτάρης και έτσι ο φελλός τον χτύπησε στο αριστερό του μάτι και ο 22χρονος αθλητής κατέληξε για εξετάσεις σε νοσοκομείο.

Πέρασε αρκετές ώρες σε τοπικό νοσοκομείο πριν επιστρέψει στο ξενοδοχείο του για να γιορτάσει με την ομάδα του Intermarche-Wanty-Gobert Materiaux.

Η διάγνωση των γιατρών ήταν «αιμορραγία στον πρόσθιο θάλαμο του ματιού». Ο αθλητής είπε για το συμβάν: «Είμαι χαρούμενος τώρα, ήμουν λίγο λυπημένος για αυτό που συνέβη με τη σαμπάνια, αλλά όταν επέστρεψα ήταν όλα καλύτερα.

Αλλά σήμερα, δυστυχώς, δεν ξεκίνησα τον αγώνα γιατί ακόμα το μάτι μου χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Ανυπομονώ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και με ενθάρρυναν. Είμαι καλά τώρα. Τα λέμε σύντομα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ