Η πρώτη δημόσια φωτογραφία της Έλενας Τσαγκρινού στην αγκαλιά του DJ Stephan

462

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram o DJ Stephan

Οι φήμες ότι η  Έλενα Τσαγκρινού έχει σχέση με τον DJ Stephan κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό και μία πρόσφατη δημοσίευση στο Instagram, έρχεται να τις επιβεβαιώσει.

Η τραγουδίστρια μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Μike, φαίνεται ότι έχει βρει έναν νέο έρωτα και πλέον δεν το κρύβει.

Πιο συγκεκριμένα, ο DJ Stephan δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, μία φωτογραφία που έχει στην αγκαλιά του την Έλενα Τσαγκρινού και εκείνη του απάντησε στην ανάρτηση με μία καρδούλα.

Δείτε τη δημοσίευση

Aναφορικά με τον χωρισμό της από τον Mike, μετά από πέντε χρόνια σχέσης, η Έλενα Τσαγκρινού είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες, πως ήταν μια απόφαση που πήραν από κοινού.

«Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός», είχε πει η Έλενα Τσαγκρινού και πρόσθεσε:

«Ο κάθε άνθρωπος που σου έχει προσφέρει κάτι στη ζωή σου και τον κρατάς στην καρδιά σου και τον αγαπάς, γι’ αυτά που έχετε ζήσει μαζί», ανέφερε η Έλενα Τσαγκρινού, ενώ τόνισε πως «είναι άδικο να αισθάνεσαι ότι έχει δικαιώματα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις χωρίσει στο πως θα συνεχίσει εκείνος τη ζωή του».