Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & Style«Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά;»: Ο Θοδωρής Μαραντίνης τηλεφώνησε on air στη...

«Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά;»: Ο Θοδωρής Μαραντίνης τηλεφώνησε on air στη Χρηστίδου!

Το τηλεφώνημα του Μαραντίνη στη Χρηστίδου

Το δεύτερο επεισόδιο του ευφάνταστου show «Τhe Masked Singer» παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης (07/04) στον ΣΚΑΙ.

Οι τέσσερις detectives, Νίκος Μουτσινάς, Αθηνά Οικονομάκου, Θοδωρής Μαραντίνης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κλήθηκαν να μαντέψουν ποιος βρίσκεται πίσω από κάθε μάσκα με βάση τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους.

Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι μπέρδεψαν πολύ τους detectives τόσο με τις εμφανίσεις τους όσο και με τα στοιχεία που επέλεξαν να μοιραστούν μαζί τους προκειμένου εκείνοι να ανακαλύψουν την πραγματική ταυτότητά τους. Όταν ήρθε η σειρά του «Cyber Girl», έπεσαν πολλά υποψήφια ονόματα στο τραπέζι.

Ωστόσο, ο Θοδωρής Μαραντίνης σκέφτηκε πως ίσως πίσω από τη μάσκα κρύβεται η πρώην σύζυγός του και γνωστή παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχεις πει ότι η παρουσίαση είναι από τα δυνατά σου σημεία.. Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά; Θες να μου πεις πού είναι τα παιδιά;» ρώτησε επίμονα το Cyber Girl ο Θοδωρής Μαραντίνης θεωρώντας πως κάτω από τη μάσκα κρύβεται η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του.

Ο τραγουδιστής, μάλιστα, δε δίστασε να καλέσει στον αέρα του «The Masked Singer» την μητέρα των παιδιών του ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν είναι εκείνη, όμως η Σίσσυ Χρηστίδου δεν απάντησε.

«Παιδιά δεν απαντάει!», είπε χαρακτηριστικά λίγο μετά και συνέχισε να πιστεύει ότι η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν εκείνη που τραγούδησε νωρίτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ