Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor: Ο Κατσαούνης έγινε «Κόκκινος» και ήρθε ήρθαν ξανά κοντά με τη...

Survivor: Ο Κατσαούνης έγινε «Κόκκινος» και ήρθε ήρθαν ξανά κοντά με τη Μυριέλλα

Μετά τις αλλαγές και την αναδιαμόρφωση των ομάδων οι δύο παίκτες ανήκουν πλέον στο ίδιο στρατόπεδο

Μεγάλες αλλαγές είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες την αναδιαμόρφωση των ομάδων.

Έτσι λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές επέστρεψαν στις καλύβες τους, με πολλούς να έχουν χαρεί με τις νέες αλλαγές ενώ κάποιοι άλλοι να δηλώνουν απογοητευμένοι που χωρίστηκαν από τους φίλους τους.

Η νέα Κόκκινη ομάδα
Γιώργος Κατσαούνης, Μυριέλλα Κουρεντή, Στάθης Σχίζας, Ανδρέας Ματθαιακάκης, Τζο Μαριδάκη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Απόστολος Ρουβάς.

Η νέα Μπλε ομάδα
Σπύρος Μαρτίκας, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Άρης Σοϊλέδης, Τάκης Καραγκούνιας, Θωμαΐς Εμαννουηλίδου, Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Μια από τις αλλαγές που θα συζητηθεί όμως είναι η προσθήκη του Γιώργου Κατσάουνη στην ομάδα των Διασήμων, καθώς πλέον θα βρίσκεται στην ίδια ομάδα με την Μυριέλλα Κουρεντή, με την οποία έχουν

Οι δύο παίκτες στην αρχή τους παιχνιδιού είχαν έρθει αρκετά κοντά και πολλοί έκαναν λόγο για ένα φλογερό ειδύλλιο. Η συνέχεια όμως είχε παρεξηγήσεις και κόντρες και πολλές φορές η σχέση τους είχε φτάσει στα άκρα.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο οι δυο τους συναντήθηκαν στην παραλία, ζήτησαν συγγνώμη ο ένας στον άλλον, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους.

«Γιώργος και Μυριέλλα στην ίδια παραλία. Νέο κύκλο επεισοδίων. Αυτή τη φορά θα δούμε και τους δύο στον ίδιο χώρο να συμβιώνουν», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή και συνέχισε: «Νομίζω μέχρι το τέλος της ημέρας να τα έχουμε βρει και να μπορούμε να συμπορευτούμε παρέα. Τον Γιώργο τον είδα πιο συγκαταβατικό. Είδα μια καλή πρόθεση και είμαστε και οι δύο διατεθειμένοι να ξαναγνωριστούμε από την αρχή. Τον κοιτάω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα είμαστε στην ίδια ομάδα».

«Αν με ρωτούσαν αν ήθελα να πάω στην ίδια ομάδα με τη Μυριέλλα θα έλεγα όχι. Από τη στιγμή όμως που το ένιωσα και το κατάλαβα ότι θα είμαστε την ίδια ομάδα, είπα δεν είναι κακή ιδέα. Ίσα ίσα που και αυτή το χάρηκε νομίζω. Η Μυριέλλα με πλησίαζε και μου έδωσε κάτι που δεν το περίμενα και μου είπε ότι μοιάζω σαν φτερό αγγέλου. Να την δω φιλικά δεν νομίζω γιατί από τη στιγμή που κάνω κάτι με μία κοπέλα δεν μπορώ μετά να την δω φιλικά, πρέπει να είμαι χαζός. Δεν ξεχνάω όμως ότι η Μυριέλλα παραποίησε τα λόγια μου και με έβγαλε στον τάκο», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Κατσαούνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ