Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor: Σε άθλια κατάσταση ο Βαλάντης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου – Η...

Survivor: Σε άθλια κατάσταση ο Βαλάντης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου – Η χάρη που ζήτησε από τους δικούς του

Φαίνεται πως η αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του κόστισε πολύ καθώς σύμφωνα με πηγές ο Βαλάντης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Βαλάντης μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, ο γνωστός τραγουδιστής, μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα του, η οποία “έστησε” την ψηφοφορία και έβγαλε υποψήφιους δύο σημαντικούς της παίκτες όπως ήταν ο Γιωρίκας και ο Βισκαδουράκης προκειμένου το κοινό να βγάλει εκείνον εκτός παιχνιδιού, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Βρίσκεται από την προηγούμενη Τρίτη στο ξενοδοχείο αλλά δεν νιώθει καλά ψυχολογικά μετά τα όσα μεσολάβησαν.

Να θυμίσουμε ότι αφορμή για να ξεκινήσει ο “πόλεμος” ανάμεσα στον ίδιο και τους Διάσημους στάθηκε μία σκληρή ατάκα του στην Ευρυδίκη για το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Από εκεί και μετά, βρήκε όλα τα μέλη των Κόκκινων απέναντί του καθώς αποφάσισαν να τον διώξουν από το παιχνίδι “στήνοντας” την ψηφοφορία αποχώρησης.

Ο Βαλάντης, χθες όπως είδαμε στο επεισόδιο, έκανε λόγο για bullying εις βάρος του από τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Βαλάντης δεν έχει μιλήσει με κανένα δικό του άνθρωπο μετά την αποχώρησή του. Έχει ζητήσει από την παραγωγή να διαμηνύσουν στους συγγενείς και τους φίλους του να μην πάρουν θέση δημόσια για τίποτα που να τον αφορά στο παιχνίδι. Θέλει μόνο ο ίδιος να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ