Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΑγγελική Ηλιάδη: Από την πρόκληση κάτω από τις κουβέρτες στο δράμα

Αγγελική Ηλιάδη: Από την πρόκληση κάτω από τις κουβέρτες στο δράμα

Εκρηκτική στην πίστα, εκρηκτική στην «Φάρμα», τελικά η λαϊκή αοιδός θυμίζει ναρκοπέδιο έτοιμο να «κάνει και ζημιές» – Αποχώρησε από το ριάλιτι λόγω θανάτου του πατέρα της

Ούτε ο Σταμάτης Γαρδέλης αλλά ούτε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στάθηκαν ικανοί να την ξεπεράσουν σε «φασαρία». Αν και αοιδός στο επάγγελμα, η Αγγελική Ηλιάδη είναι μαέστρος στη μανούρα. Κάθε κεφάλαιο στη ζωή της, ακόμη και αν εκείνη δείχνει να μην το προκαλεί ή να μην το επιθυμεί, κάνει θόρυβο, φασαρία.

Κάπως έτσι την μάθαμε, μετά την δολοφονία του συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη, την θυελλώδη σχέση της με την γιαγιά της Καίτη Γκρέϋ, την κρίση στην σχέση της με τους γονείς της, τις αψιμαχίες στην προσωπική ζωή της και έτσι συνεχίζουμε να την παρακολουθούμε στα πρόσφατα τηλεοπτικά βουκολικά μονοπάτια που δρασκελίζει ως αγρότισσα στην «Φάρμα». Για την ακρίβεια δρασκέλισε ως το βράδυ της Τετάρτης οπότε και αποχώρησε καθώς ενημερώθηκε για την τραγική απώλεια του πατέρα της.
Συγκεκριμένα μέσα από μια κλήση, η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε πως ο πατέρας της έφυγε από την ζωή. Το τηλεφώνημα μεταδόθηκε κανονικά στο πλαίσιο του ριάλιτι με την τραγουδίστρια να λέει «Έλα μαμά; Τι έγινε;», «εντάξει μαμά, θα τα μαζέψω και θα έρθω. Τώρα αυτό δεν το περίμενα, να σου πω την αλήθεια» είπε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα. «Τι ταλαιπωρία έφαγε ο άνθρωπος… Για το τίποτα… Για το τίποτα… Έχω μουδιάσει, δεν ξέρω».

Η τραγουδίστρια μάζεψε τα πράγματα της και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της αποχωρώντας οικειοθελώς.
Το βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό». Ακούγοντας όλα όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες της η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε: “Της είπαν ότι έφυγε ο μπαμπάς της και μίλησε για τη “Φάρμα”; Θα ήταν σε κατάσταση σοκ η κοπέλα” και ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: “Δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε ο πατέρας της. Εμένα δεν μου φάνηκε σε κατάσταση σοκ. Αυτό όμως είναι και ο εγκλεισμός, δηλαδή είσαι μέσα στο ριάλιτι και δεν ξέρεις τι συνέβη έξω. Μπορεί ο άνθρωπος να ήταν βαριά άρρωστός. Όμως απ΄ ότι βλέπω, εδώ στο απόσπασμα, από το επεισόδιο, το αντιμετώπισε αρκετά ψύχραιμα η κοπέλα. Συλλυπητήρια έτσι κι αλλιώς”.”Μα συγγνώμη, χάνεις τον πατέρα σου και το μόνο πράγμα που έχεις να πεις είναι ‘παιδιά θα σας δω έξω από τη Φάρμα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ