Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΗ αντίδραση του συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή στο φλερτ της με τον...

Η αντίδραση του συντρόφου της Μυριέλλας Κουρεντή στο φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στο Survivor ήδη από τα πρώτα επεισόδια, καθώς φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ένα φλερτ ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Το «φλερτ» που φαίνεται πως υπάρχει ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους και τον Γιώργο Κατσαούνη από τους Μαχητές στο Survivor 5, έχει φέρει μεγάλες αντιδράσεις από τους συμπαίκτες κυρίως της ηθοποιού, καθώς θεωρούν πως αυτή είναι η αιτία που η ομάδα των Διασήμων σημειώνει συνεχόμενες ήττες.

Συγκεκριμένα η παίκτρια των Διάσημων κατηγορείται από την ομάδα της πως έχει έρθει πολύ κοντά με τον αντίπαλο παίκτη, ενώ έχει γίνει η αιτία να ξεσπάσει άγριος καυγάς μεταξύ του Βαλάντη και αυτού.

Μυριέλλα Κουρεντή: Η αντίδραση του συντρόφου της για τον Γιώργο Κατσαούνη

Σήμερα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Katerina» αναφέρθηκε στην πρώτη αντίδραση του συντρόφου της ηθοποιού που βρίσκεται στην Ελλάδα, ο οποίος φαίνεται να είναι ψύχραιμος προς το παρόν, με όσα διαδραματίζονται στο νησί, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Μυριέλλα.

Να σημειωθεί πως η ηθοποιός στο ριάλιτι επιβίωσης αρνείται κάθε κατηγορία δηλώνοντας μάλιστα ανοιχτά πως έχει σχέση στον… έξω κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ