Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΟργισμένος στον αέρα της εκπομπής ο Λιάγκας: «Ντροπή! Αν δεν είχα ξεπεράσει...

Οργισμένος στον αέρα της εκπομπής ο Λιάγκας: «Ντροπή! Αν δεν είχα ξεπεράσει τον χωρισμό από την Φαίη…»

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του “Πρωινού”, σήμερα, Τετάρτη, με αφορμή τις χθεσινές του δηλώσεις για τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά.

Ειδικότερα, χθες, στο πλατό βρέθηκε ο ηθοποιός Χρήστος Πλαϊνης και μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του, με τον παρουσιαστή να υπογραμμίζει «πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ. Κι εμένα με στιγμάτισε. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό από τα παιδιά του

Ακολούθησε αμηχανία, με τη Φαίη Σκορδά να τον προειδοποιεί πως θα αποχωρήσει από το πλατό, με πολλά sites να θεωρούν πως ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την ίδια, όμως, εκείνος μιλούσε για το χωρισμό από τα παιδιά του.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό της εκπομπής

Ο Γιώργος Λιάγκας έχοντας δει τι έχουν γράψει οι δημοσιογράφοι, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, επισημαίνοντας «βγήκα και είπα ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου και βγήκαν όλοι και είπαν δεν έχουμε ξεπεράσει τον χωρισμό! Είναι ντροπή! Αν δεν είχα ξεπεράσει τον χωρισμό, δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή… Εσύ κατάλαβες και όλοι κατάλαβαν… Ή όλοι οι δημοσιογράφοι είναι βλάκες που δεν το πιστεύω ή επίτηδες το έκαναν.. Είπα εγώ ποτέ ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από την Σκορδά;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ