Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & Style«Θα μας δέρνουν έξω από το θέατρο»: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έκανε το...

«Θα μας δέρνουν έξω από το θέατρο»: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έκανε το καλύτερο σχόλιο για τη Σάσα Σταμάτη

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε στην παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, όταν η δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη με δύο ακόμα άνδρες, έκαναν κυριολεκτικά «ντου» στη σκηνή, προκειμένου να διακόψουν τη λειτουργία της παράστασης.

Στο βίντεο παρακάτω, μπορείτε να διακρίνετε την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, συνοδεία φίλων της, να διακόπτουν την παράσταση αντιδρώντας σε κάποια σχόλια του γνωστού κωμικού τα οποία και δεν της άρεσαν.

Όπως φαίνεται στα σχετικά βίντεο, ο σατυρικός ηθοποιός κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να αποκλιμακώσει την τεταμένη κατάσταση, ενώ μέλη του κοινού βρέθηκαν δίπλα του στη σκηνή για να τον υπερασπιστούν.

Δείτε τα βίντεο:

Την καταγγελία για το αδιανόητο περιστατικό έκανε και ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, γράφοντας στο Twitter τα εξής:

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Από την πλευρά του, ο γνωστός κωμικός, Αλέξανδρος Τσουβέλας, με μία ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook, σχολίασε το γεγονός, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διακόψει μια παράσταση..Η δημοκρατία και η ελευθεροστομία θα νικήσει και έτσι θα τρώμε ξύλο έξω από το θέατρο», έγραψε ο κωμικός στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ