Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΕυγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε – Το συγκινητικό μήνυμα

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε – Το συγκινητικό μήνυμα

Ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε, τη μικρή Εύα, υιοθέτησε η Ευγενία Δημητροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός το γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή της στο instagram όπου ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της στην αγκαλιά της και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

“Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!”.

Η Ευγενία Δημητροπούλου πριν μερικούς μήνες και υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Στέλιο Βλατάκη.

Πριν από λίγες ημέρες η Ευγενία Δημητοπούλου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είχε μιλήσει για την επιθυμία της να γίνει μαμά και είχε δηλώσει ότι η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη της επιλογή. “Τα αγαπώ πολύ τα παιδιά θα ήθελα πολύ να το ζήσω και να μου συμβεί, μακάρι! Είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας. Στο δικό μου μυαλό και κεφάλι η υιοθεσία μπορούσε να είναι και πρώτη επιλογή. Όποιος θέλει να αποκτήσει ένα παιδί απ’ όπου κι αν αυτό κατάγεται, μπορεί να μπει σ’ αυτήν τη διαδικασία και μακάρι να τελεσφορήσει για όλο τον κόσμο που το θέλει. Θεωρώ ότι τα παιδιά είναι όλου του κόσμου και καλό θα ήταν να έχουν όλα τα παιδιά μια αγκαλιά και μια οικογένεια. Για ‘μενα δεν υπάρχει διαφορά στο υιοθετώ ένα παιδί και γεννάω ένα παιδί”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ