200.000 ευρώ σε 45 λεπτά: Η Γεωργία έκανε το καλύτερο DEAL, διέλυσε τον τραπεζίτη και έγραψε ιστορία

427

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι DEAL μετράει πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και έχει μοιράσει πολλές χιλιάδες ευρώ στους συμμετέχοντες.

Κάποτε η ελληνική τηλεόραση μπορούσε να σε κάνει πάμπλουτο μέσα σε μόλις μερικά λεπτά. Η περίπτωση της Γεωργίας Καστραντά στο DEAL αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Το μακρινό 2006 όλα ήταν πολύ διαφορετικά. Λεφτά υπήρχαν, ο κορωνοϊός ήταν άγνωστη λέξη και η ελληνική τηλεόραση βρισκόταν στα καλύτερά της. Τα σόου και τα τηλεπαιχνίδια ξεπετάγονταν σαν μανιτάρια, ενώ το DEAL με τον Χρήστο Φερεντίνο έκανε «θραύση» κάθε απόγευμα.

Μπορεί στη σημερινή του εκδοχή το DEAL να μοιράζει μέχρι και 60.000 ευρώ στον παίκτη, που θα μπορέσει να νικήσει τον τραπεζίτη, ωστόσο τον πρώτο καιρό που το παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του, το μεγάλο έπαθλο έφτανε μέχρι και τις 200.000 ευρώ.

Γεωργία Καστραντά: Η παίχτρια του DEAL που κέρδισε 200.000 ευρώ

Προφανώς, θέλει μπόλικη τύχη για να φύγει κάποιος με το μεγαλύτερο ποσό, όμως, μία νικήτρια τα είχε καταφέρει και μέσα σε σχεδόν 45 λεπτά (όσο δηλαδή διαρκεί ένα καθημερινό επεισόδιο) έγινε πλουσιότερη κατά 200.000 ευρώ.

Ο λόγος για την Γωγώ Καστραντά από το νομό Αργολίδας, η οποία κατατρόπωσε τον τραπεζίτη. Στο φινάλε του επεισοδίου έμεινε με το κουτί με τον αριθμό 4 μπροστά της, ενώ απέναντί της βρισκόταν το 17. Το ένα έκρυβε τις 200.000 ευρώ και το άλλο τα 1.000 ευρώ.