Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΛευτέρης Πανταζής: Γαμπρός και πεθερός αγόρασαν μονόπετρο για την Κόνη και όλα...

Λευτέρης Πανταζής: Γαμπρός και πεθερός αγόρασαν μονόπετρο για την Κόνη και όλα δείχνουν πως ήρθε η ώρα η καλή

Ο Μάριος Καπότσης είναι ζευγάρι με την Κόνι Μεταξά και είναι τόσο ταιριαστοί, που δεν αποκλείεται να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, αν και δεν τους αρέσει να προγραμματίζουν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «YOU», ο διεθνής πολίστας και πατέρας της Κόνι Μεταξά, Λευτέρης Πανταζής, επισκέφθηκαν γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και συγκεκριμένα μαγαζί με κοσμήματα.

Μάριος Καπότσης και Λευτέρης Πανταζής επισκέφθηκαν κοσμηματοπωλείο

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο λόγος που πήγαν ο Μάριος Καπότσης μαζί με τον πεθερό του στο κοσμηματοπωλείο δεν είναι άλλο από την αγορά μονόπετρου, για την πρόταση γάμου που πρόκειται να κάνει ο πολίστας στην Κόνι Μεταξά.

Η Κόνι Μεταξά για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση

Σε παλιότερη συνέντευξή της για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση, η Κόνι Μεταξά υπογράμμισε «δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κάνω σχέδια. Με ενοχλεί. Αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους και εννοείται όταν ένα ζευγάρι είναι καλά μεταξύ τους θα έρθει φυσιολογικά. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι σε δύο χρόνια θα παντρευτούμε, σε τρία θα κάνουμε παιδί και στα πέντε θα πάμε ένα ταξίδι. Αυτό θα έρθει από μόνο του. Είμαστε καλά και αυτό μας νοιάζει γιατί έχουμε και οι δύο πάρα πολλές δουλειές και βλεπόμαστε σπάνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ