Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleAννα Παυλίδου: Η Σταρ Ελλάς 2021 χάνει τον διαγωνισμό Miss World επειδή...

Aννα Παυλίδου: Η Σταρ Ελλάς 2021 χάνει τον διαγωνισμό Miss World επειδή έχει κάνει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου

«Μπλόκο» στην Πόντια καλλονή επειδή έχει κάνει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου

Χωρίς εκπροσώπηση θα μείνει τελικά η Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World, που θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου στο Πουέρτο Ρίκο, καθώς δεν επετράπη στη Σταρ Ελλάς 2021 Aννα Παυλίδου η είσοδος στη χώρα.

Η 22χρoνη Πόντια θα έπρεπε κανονικά να είχε φύγει από την περασμένη Τετάρτη για τη Λατινική Αμερική. Ωστόσο, το γεγονός ότι έχει κάνει μόνο τη μία δόση του εμβολίου κατά της νόσου Covid-19, μια και στο παρελθόν είχε νοσήσει κιόλας από τον ιό, στάθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τα προσωπικά της social media, ενημερώνοντας πως θ’ απουσιάζουν από τον διαγωνισμό και άλλες χώρες. «Αγαπημένοι μου… Κανονικά το σημερινό post θα έπρεπε να είναι από το Πουέρτο Ρίκο, δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ύστερα από πολλές και συνεχόμενες προσπάθειες δικές μου και των εθνικών καλλιστείων Σταρ Ελλάς/Μις Ελλάς/Μις Γιανγκ να καταφέρω να ταξιδέψω στην Αμερική και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Miss World, η είσοδός μου στη χώρα απορρίφθηκε» γράφει η Σταρ Ελλάς 2021 στην ανάρτησή της, συμπληρώνοντας ότι κάπως έτσι η Ελλάδα μπήκε στη λίστα με τις χώρες που δεν θα διαγωνιστούν φέτος.

«Ο λόγος της απόρριψης είναι το αυστηρό καθεστώς κατά του Covid-19 που επέβαλαν στις παγκόσμιες μετακινήσεις οι ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, όσον αφορά την περίπτωσή μου, δεν έγινε δεκτή η μία δόση του εμβολιασμού όντας νοσούσα στο παρελθόν και απαιτούσαν να έχω και δεύτερη» εξηγεί στη συνέχεια της ανακοίνωσής της η Αννα Παυλίδου. «Εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία σε όλες τις χώρες που θα συμμετάσχουν παρά τις δυσκολίες, στέλνοντας σε κάθε κοπέλα ξεχωριστά την αγάπη και όλη μου τη θετική ενέργεια. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόησή σας, τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα τώρα αρχίζουν! Μείνετε συντονισμένοι!» καταλήγει στον γεμάτο ελπίδα επίλογο του post.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ