Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΠυρ και μανία ο Δημήτρης Καινούργιος: «Η κόρη μου τελείωσε γαλλικό σχολείο,...

Πυρ και μανία ο Δημήτρης Καινούργιος: «Η κόρη μου τελείωσε γαλλικό σχολείο, πηγαίνει στο Παρίσι από 16 ετών»

Την οργή της οικογένειας της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε το τρέιλερ της Μπέττυς Μαγγίρα που σατιρίζει το ταξίδι της πρώτης στο Παρίσι. Ο Δημήτρης Καινούργιος, πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου, σχολίασε το ειρωνικό βίντεο για το ταξίδι της στο Παρίσι.

Ωστόσο, το trailer της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” σατίριζε το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στη γαλλική πρωτεύουσα κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας του Alpha μέσα από τα social media.

Η αγανάκτηση του πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου

Κάτω από την ανάρτηση της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” έγινε ένας καταιγισμός από αρνητικά σχόλια για την εκπομπή και ανάμεσα σε αυτούς που τοποθετήθηκαν ήταν και ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης, ο οποίος ξεκαθάρισε τους λόγους που η κόρη του πηγαίνει συχνά στο Παρίσι.

“Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!”, έγραψε ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου.

Βέβαια, ένας τηλεθεατής του απάντησε με ειρωνεία για όσα είπε.

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου για το τρέιλερ με φόντο το Παρίσι

Μόλις η Κατερίνα Καινούργιου είδε το συγκεκριμένο τρέιλερ, άστραψε και βρόντηξε στα social media.

“Δεν έχω λόγια για αυτή την μικροπρέπεια. Θλίψη και πάλι θλίψη” σημείωσε χαρακτηριστικά σε στόρι που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό. “Όταν το είδα με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι… πόσο χυδαίο! Δεν πειράζει όμως… Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από την ζώνη! Απλά θλίψη”.

“Κρίμα για την Μπέττυ που συνεχίζει παλιακές στρατηγικές και όλα αυτά για να κάνει 4 – 5%” συμπλήρωσε, σε άλλο στόρι, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha από το Παρίσι όπου και βρισκόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ