Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΓιώργος Θεοφάνους – «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα...

Γιώργος Θεοφάνους – «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Ο συνθέτης αποκάλυψε ένα τραγικό γεγονός από το παρελθόν

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για πρώτη φορά για τον Παντελή Παντελίδη και έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έγινε στο παρελθόν και τον στιγμάτισε αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδειχνα μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές τη γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο ίδιος συνέχισε: «Σε εκείνη την επιστολή έγραφα ακριβώς αυτό, επειδή δεν έχεις ζήσει τον πόλεμο του ’74, που εγώ τον έζησα, θεωρώ ότι είναι κακή σου στιγμή. Πάρ’ το πίσω, του τύπου… γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος που έχει τη μάνα του στα Κατεχόμενα, έχει το σπίτι του από ‘κει, παθιάζεται με αυτό. Η δικιά μου η γενιά παθιάζεται με εκείνο το πράγμα».

Βλέποντας την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου ο Θεοφάνους εξήγησε: «Σας δίνω κανονικά το στόρι γιατί δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Έρχεται η κουμπάρα μου που ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγγνώμη”. Και λέω όχι να ζητήσει συγγνώμη, απλά συνοπτικά, να τελειώνει το θέμα. Και το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε ότι σκοτώθηκε».

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε στη συνέχεια σοκάροντας την παρουσιάστρια: «Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου. Να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε. Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί; Τα είχε με εμένα και τη Φαίη! Η Φαίη είχε περάσει πολύ δύσκολα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ