Σάκης Ρουβάς: «Εγώ του είπα να έρθει στο The Voice, έχει πάρει τα μυαλά της κόρης μου. Θέλει δουλειά ακόμη»

The Voice: Ο skipper που έχει κλέψει την καρδιά της κόρης του Σάκη Ρουβά

Ένας διαγωνιζόμενος στο “The Voice” φαίνεται να ήταν γνώριμος του Σάκη Ρουβά, αφού η μικρή του κόρη, Αριάδνη είναι ερωτευμένη μαζί του.

Ο Κρίστιαν, που ερμήνευσε Elvis Prisley, ήταν γνωστός του Σάκη Ρουβά, καθώς είχαν κάνει διακοπές μαζί το καλοκαίρι στην Κύθνο.

Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η κόρη του η Αριάδνη έχει τρελαθεί με τον Κρίστιαν και της έχει πάρει τα μυαλά.

Ο Κρίστιαν που ήταν αρκετά αγχωμένος κατά την διάρκεια της ερμηνείας του, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του The Voice, με την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Σάκης Ρουβάς: «Εγώ του είπα να έρθει στο The Voice, έχει πάρει τα μυαλά της κόρης μου. Θέλει δουλειά ακόμη»

«Εγώ έχω ένα καταμαράν, που κάνω διακοπές με την οικογένεια μου το καλοκαίρι. Ο Κρίστιαν είναι skipper και είναι εκείνος, που έχει πάρει τα μυαλά της κόρης μου της Αριάδνης, Δεν τραγούδησες τόσο καλά όσα τραγουδούσες το καλοκαίρι. Αλλά είσαι πάρα πολύ καλός.

Είμαστε στην Κύθνο και έχει 5 με 6 μποφόρ και μας χαλάει μια από τις δυο μηχανές και έμπαινε όλο το νερό μέσα, και στην μπροστινή πλευρά κάθονται τα παιδιά και έβαλαν στα παιδιά σωσίβια και τα έβαλαν μέσα. Εκεί δεν είχες κανένα άγχος. Εγώ σε άκουσα να τραγουδάς, σου είπα να έρθεις εδώ και σε περίμενα, θέλουμε όμως πολύ δουλειά. Σε θυμάμαι δiαφορετικά, αλλά θα τα φτιάξουμε όλα», αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ