Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΦωτεινή Πετρογιάννη: Πρωτοφανές “άδειασμα” στην Σπυροπούλου – «Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε…»

Φωτεινή Πετρογιάννη: Πρωτοφανές “άδειασμα” στην Σπυροπούλου – «Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε…»

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, στον αέρα του Πρωινού, σήμερα, Παρασκευή, οπότε συζητήθηκε το «άδειασμα» της Ζήνας Κουτσελίνη στην παρουσιάστρια.

Ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος, την εποχή του Alpha, συνεργάστηκε με την ξανθιά καλλονή, θέλησε να τοποθετηθεί υπέρ της, υπογραμμίζοντας ότι «νιώθω την ηθική υποχρέωση να πω ότι ήταν πολύ ευγενική, συνεργάσιμη και έκανε με μεγάλη όρεξη αυτά τα οποία της υποδείκνυα που ήταν στην ηλικία της».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν έχει καλή εμπειρία από τη συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Από την πλευρά της, η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε, λέγοντας «μισό λεπτό, εγώ και ο Τάσος (Τεργιάκης) ζήσαμε εκείνη την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά. Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε και να κρύβονται στους διαδρόμους και μιλάω και για μένα. Δεν ήθελα να περνάω από το οπτικό της πεδίο κάποτε, μην τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνα στη διοίκηση και να λένε “πάρτε μας σας παρακαλούμε από αυτήν την εκπομπή γιατί δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι”».

Η αγανάκτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη για τη συμπεριφορά της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Και συμπλήρωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη «αυτή τη στιγμή να δεχτώ ότι έχει καταλάβει το λάθος της. Τότε, όμως, υπήρχε μία τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες που είχαν μία πορεία 20 και 30 χρόνια στην τηλεόραση. Να τα λέμε κι αυτά! Το ότι εσύ έγινες αποδέκτης μίας καλής συμπεριφοράς, καλά κάνεις και το λες. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι με όλους, αλλά ότι αυτά συνέβαιναν τότε και υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους, αυτά –επειδή πάλι θα με βρίζουν στα social media- είναι αλήθεια».

Τέλος, η Φωτεινή Πετρογιάννη ζήτησε «να βγουν κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν 100% να τα πούνε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ