Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΧείμαρρος η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χείμαρρος η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ανοιχτά” με την Αννίτα Πάνια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha και η οποία ολοκληρώθηκε απότομα.

Όπως εξήγησε η Ζήνα Κουτσελίνη, την περίοδο που είχε αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, οι υπεύθυνοι περίμεναν υψηλά νούμερα τηλεθέασης και και δεν ήταν ευχαριστημένοι με τα ποσοστά 15%-18% που έκανε.

¨Χρεώθηκα την αδυναμία μου η εκπομπή να κάνει με το βγήκε 20%, γιατί είχε κάνει 18% και 15%. Όταν έφυγα, έκανε 4%, 7% και 8%” ανέφερε η παρουσιάστρια υποστηρίζοντας μάλιστα πως την απέλυσαν μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδελφού της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε επιπλέον πως υπήρχε η προσδοκία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Μη κρύβοντας την πικρία της η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε πως έκανε για ώρες σεμινάρια στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το πώς θα στηθεί στην κάμερα, πώς θα προχωρήσει, πώς θα πατήσει… “Εάν δεν με έδιωξε εκείνη, γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν με πήρε ένα τηλέφωνο;”.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ