Τάσος Ξιαρχό: Συγκινεί η γυναίκα που στοχοποιήθηκε – “Βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται ψυχολογικά…”

Συγκλονισμένη με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες είναι η Μαίρη. Η γυναίκα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά της, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

“Επειδή όλο αυτό μου φέρνει στρες και δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου, έχω πάρει μερικές μέρες άδεια και μένω στο σπίτι λίγο να πάρω τον χρόνο μου, να ηρεμήσω, να συγκροτηθώ κι εγώ”, ανέφερε αρχικά η κοπέλα.Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει το θέμα εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι” πρόσθεσε η Μαίρη.

“Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο”, τονίζει η ίδια. “Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι’ αυτό” υποστήριξε.

«Ειλικρινά θέλω να ακούσω μία συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να κάνει stories. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας», τονίζει τέλος η Μαίρη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ