Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤάσος Ξιαρχό: Τα σοκαριστικά μηνύματα στην Ελεονώρα Μελέτη τις ώρες που είχε...

Τάσος Ξιαρχό: Τα σοκαριστικά μηνύματα στην Ελεονώρα Μελέτη τις ώρες που είχε εξαφανιστεί

Επικοινωνία με την Ελεονώρα Μελέτη είχε ο Τάσος Ξιαρχό τις ώρες που τον αναζητούσαν οι Αρχές, το απόγευμα της Δευτέρας. Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

“Δεν ξέρω πώς, αλλά βρέθηκα να επικοινωνώ με τον ίδιο κατά τη διάρκεια όλης αυτής της αναζήτησης που γινόταν και από τις αστυνομικές Αρχές για τον Τάσο. Η αλήθεια είναι ότι αν υπήρξε μία αναστάτωση και στις Αρχές και στο ΕΚΑΒ μετά από κάποια μηνύματα που είχε στείλει σε φιλικό του περιβάλλον, εμείς εδώ στο Mega το βιώσαμε ακόμη πιο έντονα όλο αυτό, διότι και στο κινητό μου λάμβανα συνεχώς μηνύματα από τον Τάσο, στο πλαίσιο μιας επικοινωνίας που είχαμε ξεκινήσει μετά το περιστατικό, σε περίπτωση που ήθελε να βγει και να τοποθετηθεί” ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

“Ανησυχητικά μηνύματα έφταναν στο κινητό μου με αποτέλεσμα να επικοινωνήσω με το κανάλι και το κανάλι να με συμβουλέψει να επικοινωνήσω με τις Αρχές κι εγώ, όπως έκαναν και κάποια άλλα φιλικά του πρόσωπα. Θα σας αποκαλύψω κάποια πράγματα που συνέβησαν εχθές, όχι όλα” πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια της εκπομπής η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως το μεσημέρι της Δευτέρας έλαβε ένα μακροσκελές μήνυμα από τον χορογράφο ενώ ακολούθησε και δεύτερο μήνυμα, ακόμη πιο ανησυχητικό από το πρώτο.

“Προσπαθούσα να τον πείσω να μας δώσει ένα στίγμα, να μας πει πού βρίσκεται για να φτάσουμε εκεί με βοήθεια. Προσπαθούσα να του μιλήσω ψύχραιμα και λογικά” σημείωσε η παρουσιάστρια λέγοντας πως “ο Τάσος στην αρχή είχε μία διάθεση επικοινωνίας μετά εξαφανίστηκε και εκεί καταλαβαίνετε ότι ήταν το πιο κρίσιμο κομμάτι για όλους μας γιατί για ένα διάστημα, παραπάνω της μίας ώρας δεν είχαμε κανένα σημείο επαφής μαζί του”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ