Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δακρυσμένη μέσα από το νοσοκομείο – Τα νεότερα για την υγεία της

Έχει στο πλευρό της τον σύντροφό της – Η ανάρτηση της Soula Glamorous για τον λόγο που νοσηλεύεται

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας ανέβασε σήμερα το πρωί ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Έχω αρχίσει και νιώθω πολύ καλύτερα, ο οργανισμός του δέχεται όλη αυτή την ενδοφλέβια αγωγή και πάει προς το καλύτερο. Είναι η 6η ημέρα νοσηλείας μου. Προσεύχομαι να βγω.. χθες! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεό της.

Σε story της νωρίτερα φαίνεται η ίδια με τον σύντροφό της να της κρατά το χέρι. «Η αγάπη, η ζεστασιά και η τρυφερότητα σου είναι ο καλύτερος θεραπευτής», έγραψε στο μήνυμα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Επίσης, η Soula Glamorous, επικοινώνησε μαζί της και ανήρτησε και αυτή μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο. «Δυστυχώς η Αλεξανδράκη έχει μία σοβαρή λοίμωξη και είναι 4 μέρες στο νοσοκομείο. Ευτυχώς έχει τον άντρα της γιατί δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν, από ό,τι έμαθα είναι χάλια ψυχολογικά», έγραψε η influencer.

Έπρεπε να νοσηλευτεί

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τις προηγούμενες ημέρες, με ανάρτησή της στα social media, είχε ενημερώσει ότι έκανε εξετάσεις και οι γιατροί της βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφους να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω. Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ