Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & Style«Είναι πολύ ωραία εδώ»: Η 1η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά την...

«Είναι πολύ ωραία εδώ»: Η 1η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά την δημοσιοποίηση της σχέση με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή είναι ανανεωμένη και πιο απελευθερωμένη, το τελευταίο διάστημα και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τελευταία την τραγουδίστρια ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, να στέλνει ένα μήνυμα όλο νάζι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται ότι διανύει μια από τις πιο επιτυχημένες επαγγελματικές περιόδους της ζωής της, με τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της προσωπικής της ζωής, στο πλευρό του ηθοποιού, Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι σέξι φωτογραφίες και τα stories της Δέσποινας Βανδή στο instagram

Συγκεκριμένα, τα Σάββατα βρίσκεται στο J2US και τις Κυριακές κάνει εμφανίσεις στην Κύπρο, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, τροφοδοτώντας τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σέξι φωτογραφίες και stories, επικοινωνώντας απευθείας με τους ακόλουθούς της.

Η Δέσποινα Βανδή ξαπλωμένη στο κρεβάτι της όλο νάζι

Σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε, η Δέσποινα Βανδή από το κρεβάτι της ενημερώνει γεμάτη νάζι πως μετά από την απαραίτητη ξεκούραση, θα ετοιμαστεί για την εμφάνισή της στη Λεμεσό, ενώ δεν παραλείπει να στείλει τα φιλιά και την αγάπη της στους διαδικτυακούς της φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ