Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & Style«Καταπέλτης» η Βαλέρια Κουρούπη για Φιλιππίδη: «Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και βοήθειας»

«Καταπέλτης» η Βαλέρια Κουρούπη για Φιλιππίδη: «Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και βοήθειας»

Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αναφέροντας πως χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο Εθνικό, αλλά και για τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του.

Βαλέρια Κουρούπη: Τι δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συνεργάστηκα μαζί του στο Εθνικό τρεις σεζόν και δεν είχα συναντήσει αυτήν του την πλευρά, ούτε καν την επιθετική του. Δούλεψα με έναν άνθρωπο πάρα πολύ συνεργάσιμο τότε. Βέβαια, το πρωταγωνιστικό δίδυμο τότε ήταν εκείνος και ο Γιάννης Μπέζος και υπήρχε μια γλυκιά σχέση μεταξύ τους».

Στην ερώτηση «Αν είχατε τον Πέτρο Φιλιππίδη μπροστά σας, τι θα του λέγατε;», η Βαλέρια Κουρούπη απάντησε: «Δεν θα του έλεγα τίποτα, γιατί νομίζω δεν θα έπαιρνα καμία απάντηση που θα με αφορούσε. Δεν είμαι ψυχίατρος, εδώ μιλάμε για μια διαταραχή προσωπικότητας».

«Πιστεύω χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, βοήθειας και προφανώς τιμωρίας. Ας τον ρωτούσε ένα ψυχίατρος, μήπως έβγαζε κάποιο συμπέρασμα» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ