Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤο Instagram θα επιτρέψει επιτέλους αναρτήσεις από desktop

Το Instagram θα επιτρέψει επιτέλους αναρτήσεις από desktop

Μπορεί να χρειάστηκαν χρόνια, ωστόσο το Instagram θα επιτρέψει τελικά στους χρήστες του να δημιουργούν αναρτήσεις από την εφαρμογή desktop. Το κοινωνικό δίκτυο εκδίδει μια σειρά από ενημερώσεις που θα ολοκληρωθούν στις 21 Οκτωβρίου, όταν οι χρήστες παγκοσμίως θα έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν φωτογραφίες και σύντομα βίντεο (κάτω του ενός λεπτού) από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή τους. Αυτό είναι χρήσιμο αν δεν έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας φυσικά, αλλά θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επιχειρήσεις και χρήστες που θέλουν να κάνουν καλύτερη χρήση των ακριβών φωτογραφικών μηχανών τους.

Υπάρχουν πολλές ενημερώσεις και για τους χρήστες κινητών συσκευών. Μια δυνατότητα δοκιμής Collabs που διατίθεται σήμερα (19 Οκτωβρίου), επιτρέπει σε δύο άτομα να συνυπογράφουν δημοσιεύσεις και Reels. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσκαλέσετε κάποιον άλλο από την οθόνη προσθήκης ετικετών για να πάρει μέρος στη διαδικασία. Οι ακόλουθοι και των δύο χρηστών θα δουν την ανάρτηση και θα μπορούν να μοιραστούν ακόμη και προβολές, επισημάνσεις “likes” και σχόλια. Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για τα πάντα, από τις ομάδες των επωνύμων μέχρι τις χορηγούμενες αναρτήσεις.

Μια άλλη δοκιμή που έρχεται στις 20 Οκτωβρίου θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε μη κερδοσκοπικούς εράνους από το νέο κουμπί ανάρτησης, απλοποιώντας τις φιλανθρωπικές προσπάθειες.

Όλοι θα δουν νέα εφέ Reels με μουσική υπόκρουση στις 21 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένων των Superbeat (ειδικά εφέ σε συγχρονισμό με το ρυθμό) και Dynamic Lyrics (3D στίχοι που ρέουν με το κομμάτι). Δεν είναι τόσο φανταχτερά όσο οι άλλες προσθήκες, αλλά μπορεί να σας βοηθήσουν να εστιάσετε στην κοινή χρήση περιεχομένου και όχι στην επεξεργασία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ