Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΗ Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά για τα κιλά και την υγεία της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά για τα κιλά και την υγεία της

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Όπως εξήγησε η ίδια, τα κιλά που έχασε την περασμένη σεζόν ήταν αποτέλεσμα της σκληρής καθημερινής δουλειάς.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς έχασες κάποια κιλά και κάποιοι είπαν ότι φλερτάρεις με την ανορεξία.

Είναι πολύ άσχημο να βγαίνουν κάποιοι και να κάνουν διάγνωση βλέποντας κάποιον στην τηλεόραση ή σε μια φωτογραφία. Θα εκμεταλλευτώ την ερώτηση που μου κάνεις για να πω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας. Δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και στο λέει αυτό κάποια που θα μπορούσες να την πεις και υποχόνδρια γιατί κάνω κάθε τρεις μήνες εξετάσεις.

Την περσινή χρονιά κουράστηκα πολύ κι αυτό είχε επίπτωση στα κιλά μου. Κάποιοι όταν δουλεύουν 16 ώρες τη μέρα, όπως εγώ πέρυσι, πρήζονται. Εγώ αδυνάτισα, παρόλο που έτρωγα κανονικά. Κι αυτό μπορούν να στο επιβεβαιώσουν όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου στον Alpha.

Η Κατερίνα Στικούδη, μιλώντας στο ΟΚ, έχει δηλώσει πως όταν εργαζόταν ως μοντέλο, της είχαν πει από ένα πρακτορείο να τρώει μόνο τσίχλες για να χάσει κιλά. Σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο την περίοδο του μόντελινγκ;

Δεν μου έχει συμβεί. Ήμουν πάντα ένα αδύνατο κορίτσι, αλλά δεν έφαγα ποτέ μόνο τσίχλες. Αντιθέτως, τρώω έξι γεύματα την ημέρα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο Snik μπορεί να γίνει πολύ καλός μπαμπάς

Η ίδια μίλησε και για τη σχέση που έχει με τον Snik. Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους;

Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αυτό συμβαίνει. Είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπάμε και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον. Ό,τι κι αν συμβαίνει μεταξύ μας”.

Είστε μαζί ή όχι;

Επόμενη ερώτηση.

Γιατί δεν θέλεις να δώσεις μία ξεκάθαρη απάντηση; Μήπως είναι ‘complicated’ όπως γράφουν κάποιοι στο facebook;

Δεν είναι καθόλου complicated. Είμαστε δύο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Αυτή είναι η αλήθεια.

Πάντως ο Snik σε live του στο Instagram μίλησε με πολύν θερμά λόγια για εσένα, αναφέροντας: Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά. Οπότε ναι θα έκανα παιδί μαζί της.

Δεν λέει ψέματα. Θα γινόμουν πολύ καλή μαμά.

Εσύ θα έλεγες το ίδιο για τον Snik;

Είναι πολύ γλυκό παιδί και θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ