Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΟ Γκόρντον Ράμσεϊ «τα άκουσε» από γιαγιά στη Σαντορίνη: Έβαλες πολύ αλάτι...

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ «τα άκουσε» από γιαγιά στη Σαντορίνη: Έβαλες πολύ αλάτι στην κάπαρη – Δείτε το βίντεο

Πως αντέδρασε ο παγκοσμίου φήμης σεφ

Οπαγκοσμίου φήμης σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής «Gordon, Gino & Fred Go Greek».

Είναι μια εκπομπή η οποία διαφημίζει τις γεύσεις αλλά και τις απίστευτες φυσικές ομορφιές της χώρας μας.

Ο Ράμσεϊ και οι φίλοι βρέθηκαν με ένα βαν στην Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Αθήνα καθώς και τα Μετέωρα όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ελληνικές γεύσεις. Μάλιστα κάποια από τα αποσπάσματα της εκπομπής έχουν ήδη κυκλοφορήσει με ένα βίντεο να γίνεται viral.

Στο βίντεο φαίνεται ο διάσημος σεφ σε μία από τις επισκέψεις του στη Σαντορίνη ετοιμάζει Salsa Verde και τη δίνει σε μια Ελληνίδα γιαγιά για να την δοκιμάσει. Το αποτέλεσμα προκάλεσε γέλιο τόσο στον ίδιο όσο και στους φίλους του.

Και αυτό διότι η γιαγιά όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκε με το πιάτο αλλά του έκανε και παρατήρηση λέγοντάς του ότι ήταν πολύ αλμυρό. Τότε ο σεφ ξεκαρδίστηκε στα γέλια και προσπάθησε να σκεφτεί τι πήγε λάθος με τη συνταγή.

«Ακόμη και οι θεοί κάνουν λάθη», ακούγεται να λέει ένας από την παρέα του σεφ, ενώ η συγκεκριμένη γιαγιά φημίζεται για τον μουσακά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ