Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΠως κατάφερε ο Νίκος Μουτσινάς να πίνει καφεδάκι με την Μόνικα Μπελούτσι...

Πως κατάφερε ο Νίκος Μουτσινάς να πίνει καφεδάκι με την Μόνικα Μπελούτσι Κυριακάτικα;

Είναι γεγονός και είναι και πραγματικότητα, για όσους δεν το πιστεύουν αφού η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στην Ελλάδα, αυτή την φορά στην Αθήνα και όχι σε κάποιο νησί, για μια πραγματικά εντυπωσιακή συναυλία, όπου η Ιταλίδα σταρ θα ερμηνεύσει στο Ηρώδειο επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας.

Η εκθαμβωτική Μόνικα Μπελούτσι στην Αθήνα ετοιμάζεται να σαγηνεύσει για μια μοναδική εμφάνιση έστω και καθυστερημένη κατά ένα χρόνο το κοινό της χώρας μας. Η Μόνικα Μπελούτσι απόψε το βράδυ θα βρεθεί στο Ηρώδειο όπου θα πραγματοποιήσει την πρώτη της θεατρική εμφάνιση παράσταση με θέμα την θεά της όπερας την μια και μοναδική Μαρία Κάλλας.

Η εντυπωσιακή Ιταλίδα ηθοποιός μάγεψε τα πλήθη με την εμφάνιση της, αλλά αυτό που θα μας μείνει αξέχαστο είναι το καφεδάκι που ήπιε με τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Τώρα πως τα κατάφερε ο Νίκος Μουτσινάς αυτό είναι άλλο θέμα, το σίγουρο είναι ότι έχει κάθε δικαίωμα να το περηφανεύεται, αφού είναι ο μόνος που βρέθηκε τόσο κοντά της και μάλιστα να την κάνει να γελάσει με την καρδιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ