Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΣΟΚ: Ταχυδρόμησε 40 string σε τρείς πολυκατοικίες της Περαίας για να εκδικηθεί...

ΣΟΚ: Ταχυδρόμησε 40 string σε τρείς πολυκατοικίες της Περαίας για να εκδικηθεί ένα εραστή και μια ξανθιά σύζυγο! (ΦΩΤΟ)

Άνω κάτω θα έχουν γίνει οι ξανθιές που διαμένουν σε ένα συγκρότημα τριών πολυκατοικιών στην Περαία, στον δήμο Θερμαϊκού. Η μια θα κοιτάει λοξά την άλλη για τα sexy string που παρέλαβαν μέσω ταχυδρομείου ενώ τα βλέμματα όλων, ανδρών και γυναικών θα πέφτουν πάνω σε κάθε έντονα ανοιχτόχρωμη κυρία της περιοχής και θα παρατηρούν ποια από αυτές θα αλλάξει χρώμα στη βαφή των μαλλιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια ιστορία που προκαλεί πολύ γέλιο και συνέβη για πρώτη φορά στο Δήμο Θερμαϊκού ενώ εξελίσσεται ως viral στο FB προκαλώντας ποικίλα σχόλια της τοπικής κοινωνίας, στη σελίδα «Θερμαϊκού Δρώμενα» που ανέδειξε πρώτη το θέμα.

Αναγνώστης μας γράφει ότι παρέλαβε στο διαμέρισμα του ένα φάκελο που περιείχε μέσα ένα sexy string μαζί με ένα ροζ σημείωμα. Τον ίδιο φάκελο όμως παρέλαβαν και άλλα 40 διαμερίσματα ενώ ίδιος φάκελος εστάλη και σε διάφορες κρατικές υπηρεσίες της Περαίας όπου η άγνωστη, εξηγεί με λεπτομέρειες τους λόγους της αποστολής. Το ενδιαφερόμενο άτομο πιθανολογείται, από το σημείωμα, ότι είναι μια ξανθιά που ψάχνει να βρεί τον αγαπημένο, που έχασε. Ο πιπεράτος φίλος της όμως έχει και αυτός ξανθιά σύζυγο, που και εκείνη, όπως γράφει στο σημείωμα, τον απατά κάνοντας καμάκι σε παραλίες και βουνά. Όσοι λοιπόν παρέλαβαν στην Περαία από ένα sexy αρωματισμένο string, γνωρίζουν μέρος της ιστορίας από το συνοδευτικό ροζ μπιλιετάκι, αλλά δεν γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές. Οι φάκελοι που παρέλαβαν έχουν διαφορετικό κειμενικό περιεχόμενο και ίσως η ιστορία να ολοκληρωθεί, μόνο ένα συγκεντρωθούν όλα τα ροζ μπιλετάκια που είναι καρφιτσωμένα στα στριγκάκια ή αν πραγματοποιηθεί μια γενική συνέλευση όσων μένουν στο συγκρότημα. Η ξανθιά προειδοποιεί τον πρώην φίλο της ότι την επόμενη φορά θα εμφανιστεί στην πόρτα του με τα «μπαλκόνια απ έξω» και ότι θα του κάνει τη ζωή δύσκολη εάν δεν εγκαταλείψει τη γυναίκα του. Τα sexy string, σύμφωνα με την έρευνα μας, καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της χρωματολογίας και της καλλιτεχνικής έμπνευσης. Κόκκινα, φουξ, άσπρα, μαύρα, λεοπάρ, με ζωάκια, καρδούλες, ελεφαντάκια με προβοσκίδες και πουλάκια, καλής ποιότητος, εστάλησαν μέσω των Ελληνικών ταχυδρομείων.

Ο δε φάκελος στο εξώφυλλο του γράφει: «Πρόσκληση σε γάμο». To ροζ μπιλιετάκι αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα γίνουν αποκαλύψεις και ότι θα αποσταλούν και φωτογραφίες. Και αυτό είναι που «ανάβει φωτιές» εφόσον εξελίσσει την ιστορία στην πλέον ιντρικαδόρικη της περιοχής και πολλοί θα ήθελαν να μάθουν κατά πόσο πρόκειται περί μυθοπλασίας ή πραγματικής ιστορίας. Το θέμα ως περιστατικό, προς το παρών προκαλεί πολύ γέλιο. Το κτιριακό συγκρότημα εφ εξής καθιερώνεται ως το «συγκρότημα των string» που υποδέχεται τους επισκέπτες στην είσοδο της Περαίας. Το όλο θέμα προκαλεί μεγάλη περιέργεια και εξάπτει τη φαντασία των περισσοτέρων διότι κάποιο από τα σημειώματα πληροφορεί, ότι η επόμενη αποστολή θα είναι περισσότερο ζουμερή κάτι που επιτείνει την αγωνία των παραλαλητών. Όλαλαλααααα…, αυτός είναι ένα υπέροχος τόπος για να ζεις αλλά και για να μην πλήττεις ποτέ!!!

Παρασκευή Κεχαγιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ