Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΑνέβηκαν οι τόνοι στο Happy Day – Πέταξε το ακουστικό ο Φραγκολιάς

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Happy Day – Πέταξε το ακουστικό ο Φραγκολιάς

“Αυτό τώρα πιστεύετε ότι είναι δημοσιογραφία;” είπε έντονα ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα του Happy Day αναφερόμενος σε ερώτηση δημοσιογράφου στην Μαριάννα Τουμασάτου για κρίση στον γάμο της.

Συγκεκριμένα, η Μαριάννα Τουμασάτου δεν θέλησε να απαντήσει σε ρεπόρτερ σχετικά με το αν, πως και πότε πέρασε κρίση στον γάμο της γεγονός που σχολίασε η παρέα του Happy Day. Οι τόνοι ανέβηκαν καθώς δύο μέλη της παρέας ήταν υπέρ και δύο κατά αυτής της στάσης από την ηθοποιό.

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κώστας Φραγκολιάς θεώρησαν απολύτως φυσιολογική και σεβαστή την άποψη της Μαριάννας Τουμασάτου να μην απαντήσει στον οποιοδήποτε για την προσωπική της ζωή. Κάτι, ωστόσο, που δεν φάνηκαν να συμμερίζονται πλήρως η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Η Τουμασάτου τι έπαθε; Λες και κάτι την τσίμπησε! Αυτό που τα δημόσια πρόσωπα επιλέγουν τι θα τους ρωτήσουν και τι θα απαντήσουν… Μπορείς να πεις στον άλλον με ευγένεια ότι δεν θέλεις ή δεν μπορείς να απαντήσεις. Με ευγένεια» τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δεν επιλέγουν! Δεν θέλουν να απαντήσουν σε κάτι προσωπικό. Δεν υπήρχε επίθεση» απάντησε, με τη σειρά του, ο Κώστας Φραγκολιάς. “Είναι το ίδιο που εγώ τουλάχιστον το θεωρώ απίστευτα άκομψο να ρωτάς μια γυναίκα, «πότε θα μείνεις έγκυος;». Ακριβώς το ίδιο είναι και αυτό! Ειδικά σε αυτά τα τόσο προσωπικά ζητήματα, αν έχω περάσει κρίση στον γάμο μου, θα το μοιραστώ τώρα εδώ με εσάς ή με έναν άγνωστο άνθρωπο; Πως τολμάς να το ρωτάς;” συνέχισε ο Κώστας Φραγκολιάς με την Τίνα Μεσσαροπούλου να απαντά:  “Εμένα με ρώτησες αν θέλω να ρωτάω αν σου άρεσε ο ρόλος σου;”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ