Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΠρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Το βασιλικό «σίριαλ» υποψήφιο για... τηλεοπτικά βραβεία!

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Το βασιλικό «σίριαλ» υποψήφιο για… τηλεοπτικά βραβεία!

Αφού έβγαλαν τα «άπλητα» του παλατιού στη φόρα μέσω της συνέντευξής τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, τώρα γίνονται υποψήφιοι για το βραβείο Emmy. Και αυτό γιατί η συνέντευξη με τίτλο «Oprah with Meghan & Harry: A CBS Primetime Special» είναι πλεόν υποψήφια για την κατηγορία «Outstanding Hosted Nonfiction Series», όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Η επίμαχη «εξομολόγηση» του ζεύγους για τα τεκταινόμενα εντός των τειχών του παλατιού προκάλεσε, και μάλιστα δικαιολογημένα, παγκόσμια έκπληξη στους ανθρώπους που την παρακολούθησαν, ενώ παράλληλα υπήρξε η αιτία και για την περαιτέρω όξυνση των εντάσεων ανάμεσά τους.

Κατηγόρησαν ανώνυμα μέλος της βασιλικής οικογενείας για ρατσισμό, υποστήριξαν ότι εκδιώχθηκαν από την Βρετανία, τη στιγμή που η Μέγκαν αντιμετώπιζε αυτοκτονικές τάσεις. Από την άλλη, ο Πρίγκιπας Χάρι μίλησε για τις κακές σχέσεις με τον πατέρα του, καθώς και για το γεγονός ότι δεν προέβλεπαν να δώσουν βασιλικό τίτλο στον γιό του, Άρτσι.

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα προέκυψε μετά τις δηλώσεις ενός ιστορικού του Βασιλείου, σύμφωνα με τον οποίο ο Πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να παραδεχθεί τα λάθη που έκανε από τότε που παραιτήθηκε από το αξίωμα του ως επερχόμενου βασιλιά -μάλιστα πρώτης γραμμής- παρόλα αυτά όμως η Μέγκαν παραμένει αμετάκλητη στην στάση και τις αποφάσεις που έχει πάρει σχετικά με τα βασιλικά ζητήματα.

Πάντως, ύστερα από ένα τόσο καθηλωτικό «σενάριο» που έχει αποδοθεί στην ιστορία της διαμάχης μεταξύ των Σάσσεξ και των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, θα ήταν άδικο να μην βρισκόταν η συνέντευξη ανάμεσα στις επικρατέστερες υποψηφιότητες για τα τηλεοπτικά βραβεία των 73ων Primetime Emmy Awards. Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ