Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΔέσποινα Μοιραράκη: Έσβησα τούρτα με κεράκια που έγραφαν 41 επάνω

Δέσποινα Μοιραράκη: Έσβησα τούρτα με κεράκια που έγραφαν 41 επάνω

«Δεν αισθάνομαι στη βιολογική μου ηλικία. Αισθάνομαι 41 χρονών και ίσως και μικρότερη»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη στην κάμερα του Σου Κου Family και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου. Μέσα σε όλα, η βασίλισσα του χαλιού αναφέρθηκε στην viral τούρτα της με το νούμερο 41 καθώς και στη σχέση που διατηρεί με τον σύζυγο της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Δέσποινα Μοιραράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έσβησα τούρτα με κεράκια που έγραφαν 41 επάνω! Ενώ δεν είμαι 41 και μάλιστα το είπα και αυτό έγινε viral στο διαδίκτυο! Με το χιούμορ μου όμως… Πήγα να πάρω μια μικρή τουρτίτσα, με ρώτησαν πόσο χρονών είμαι και πήρα τα νούμερα αυτά. Δεν αισθάνομαι στη βιολογική μου ηλικία. Αισθάνομαι 41 χρονών και ίσως και μικρότερη»

«Εγώ δεν μπορώ να κάνω μπότοξ και φαίνεται αυτό, γιατί έχω αλλεργία. Αλλά αν χρειαστεί να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση, ίσως κάποια βλεφαροπλαστική, είμαι θετική σε αυτό» πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Η αγάπη είναι το Α και το Ω σε μια σχέση. Ο σεβασμός, η αλληλοκατανόηση και το σεξ παίζουν σημαντικό ρόλο στη σχέση του ζευγαριού».

«Εννοείται πως θέλω να γίνω γιαγιά! Περιμένω πως και πως μια Δεσποινούλα» συμπλήρωσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

πηγη: newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ