Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΤζένιφερ Άνιστον: Δεν είχα καταλάβει το μαρτύριο που βίωνε ο Μάθιου Πέρι...

Τζένιφερ Άνιστον: Δεν είχα καταλάβει το μαρτύριο που βίωνε ο Μάθιου Πέρι στα γυρίσματα

Το reunion των Friends έφερε στο φως πολλές άγνωστες πτυχές για τους πρωταγωνιστές

Μπορεί να είναι φίλοι για δεκαετίες αλλά η Τζένιφερ Άνιστον πρόσφατα έμαθε για τον “Γολγοθά” που βίωνε ο συμπρωταγωνιστής της στα Φιλαράκια, Μάθιου Πέρι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Κατά τη διάρκεια του reunion των Friends, ο 51χρονος Πέρι, αποκάλυψε ότι συνήθιζε να «παθαίνει σπασμούς» εάν το κοινό στο στούντιο δεν γελούσε με τα αστεία του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Ένιωθα ότι θα πέθαινα αν δεν γελούσαν», είπε ο ηθοποιός. «Και σίγουρα αυτό δεν ήταν υγιές» πρόσθεσε.

«Δεν είχα καταλάβει το επίπεδο του άγχους και τoυ “μαρτυρίου” που βίωνε ο Μάθιου Πέρι, αν δεν προκαλούσε γέλιο. Και την καταστροφή που αισθανόταν» δήλωσε η Άνιστον, στην εκπομπή Today.

«(Αλλά) τώρα βγάζει νόημα» είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια του reunion, η τηλεοπτική Φοίβη, η Λίζα Κούντροου σχολίασε ότι δεν τους είχε πει τίποτα τότε.

Αρκετοί φανς της σειράς, μετά το reunion έσπευσαν να μοιραστούν τις ανησυχίες τους και να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πέρι. Πολλοί όχι καλοπροαίρετα. 

Ο σκηνοθέτης Μπεν Γουίνστον απάντησε σε όλους, όσοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την παρουσία του λέγοντας ότι «(Ο Μάθιου) Ήταν υπέροχος. Οι άνθρωποι μπορεί μερικές φορές απλά να είναι κακοί. Μακάρι να μην ήταν. Μου άρεσε να συνεργάζομαι μαζί του. Είναι υπέροχος, αστείος άνθρωπος».

Σε μια άλλη συνέντευξη με το THR, ο εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης της σειράς, Κέβιν Μπράιτ πρόσθεσε, πως μίλησε με τον Μάθιου Πέρι και ήταν υπέροχο που ξανασυντήθηκαν.

«Φαίνεται πιο δυνατός και καλύτερα από την τελευταία φορά που τον είχα δει και είμαι χαρούμενος για την πρόοδό του» πρόσθεσε.


Ο Πέρι έχει μιλήσει στο παρελθόν για την μάχη που έδινε με τους εθισμούς του με το αλκοόλ και τα χάπια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ