Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΆγριος καυγάς μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Άγριος καυγάς μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Η μπηχτή περί ΣΚΑΙ του Ανδρέα Μικρούτσικου που εξόργισε τον Γρηγόρη Γκουντάρα και έγιναν… «μύλος»

Γκουντάρας – Μικρούτσικος «στα μαχαίρια»

Με αφορμή το πρωτοφανές σκηνικό στο Love it ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον James Καφετζή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να απαντάει.

Αμέσως ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε τη μπηχτή του για τον Γρηγόρη Γκουντάρα λέγοντας: «Δε συγχίζομαι για τον James, άλλοι συγχίζονται για τον ΣΚΑΙ. Τα κακώς κείμενα θα λέω».

«Για τη δεοντολογία μου δε μου έχει μιλήσει κανείς. Μη μου λες για ΣΚΑΙ. Εγώ πάντα λέω την άποψή μου. Μην το ξαναπείς, γιατί δε μου αρέσει» απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Γιατί να μην το ξαναπώ; Θα μου πεις τι θα λέω; Το είπα την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα. Τώρα ξέρω αυτά που έχω διαβάσει. Την προηγούμενη φορά άκουσα πως πήγε συμπαθητικά το House of Fame. Και είπα όταν κάνεις το μαύρο άσπρο… Τι γίνεται με σένα και τον ΣΚΑΙ; Και μετά από δυο μέρες το έγραφαν όλοι. Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα και αν δουλεύαμε μαζί, θα σου έλεγα πήγαινε εκεί που είναι καλύτερα» ανέφερε με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη συζήτηση να συνεχίζεται σε έντονο ύφος.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να ηρεμήσει τα πνεύματα είπε: «Για όλους γράφονται διάφορα. Υπάρχει μια εκπομπή μέχρι τις 2 Ιουλίου στον αέρα. Και εγώ εύχομαι τα καλύτερα στον Γρηγόρη».

Να τονίσουμε πως τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας του χρόνου μετακομίζει στον ΣΚΑΙ.

Πηγή:in.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ