Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΚιμ Καρντάσιαν: Μήνυση από πρώην υπαλλήλους - «Μας έκλεβε στις πληρωμές και...

Κιμ Καρντάσιαν: Μήνυση από πρώην υπαλλήλους – «Μας έκλεβε στις πληρωμές και συμπεριφερόταν άσχημα»

Η Κιμ Καρντάσιαν θα βρεθεί αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη.

Η Κιμ Καρντάσιαν θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη καθώς επτά πρώην μέλη του προσωπικού κηπουρικής και συντήρησης του αρχοντικού της Hidden Hills κατέθεσαν μήνυση εναντίον της.

Οι πρώην υπάλληλοί της την κατηγορούν για μη καταβολή μισθών, υπερωριών και άσχημη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τη μήνυση, που κατατέθηκε τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες, η 40χρονη καθυστερούσε τους μισθούς και παρακρατούσε το 10% των μισθών για φόρους που δεν κατέθετε. Οι υπάλληλοι  ισχυρίζονται ότι δεν τους πλήρωνε τις υπερωρίες και μερικές φορές τους ανάγκαζε να εργαστούν χωρίς διάλειμμα για φαγητό.

Ένας εξ αυτών ισχυρίζεται ότι όταν ζήτησε να πληρωθεί τις υπερωρίες του απολύθηκε αμέσως. Ωστόσο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Κιμ Καρντάσιαν, η διάσημη τηλεπερσόνα δεν γνώριζε τίποτα για τις καταγγελίες των μηνυτών.

«Αυτοί οι εργαζόμενοι προσλήφθηκαν και πληρώθηκαν μέσω ενός τρίτου που προσλήφθηκε από την Κιμ για την παροχή υπηρεσιών. Η Κιμ δεν συμμετέχει στη συμφωνία που έχει συναφθεί μεταξύ του ενδιάμεσου και των εργαζομένων, επομένως δεν είναι υπεύθυνη για το πώς διαχειρίζεται ο ενδιάμεσος την επιχείρησή του… Η Κιμ δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και αυτοί οι εργαζόμενοι έχουν κάνει μήνυση στο λάθος άτομο», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ