Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΣε τοξικολογικές εξετάσεις θα υποβληθεί ο Ιταλός νικητής της Eurovision

Σε τοξικολογικές εξετάσεις θα υποβληθεί ο Ιταλός νικητής της Eurovision

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media με τα πλάνα που δείχνουν τον Ιταλό νικητή της Eurovision 2021 να “κάνει χρήση κοκαΐνης“, σύμφωνα με χρήστες που κοινοποίησαν το επίμαχο βίντεο, εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση από την EBU. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Damiano David, που έδωσε τη νίκη στην Ιταλία, θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του. 

“Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU.

Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις”.

Η Ιταλία στέφθηκε νικήτρια με το τραγούδι “Zitti e buoni”, που συγκέντρωσε συνολικά 524 πόντους,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ