Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΑπαξίωση από το παλάτι για την επέτειο γάμου του πρίγκιπα Χάρι –...

Απαξίωση από το παλάτι για την επέτειο γάμου του πρίγκιπα Χάρι – Στο δρόμο ένα νέο βασιλικό μωρό

Η ανακοίνωση και η χαρά για την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Τουλάχιστον ψυχρές θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τις σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με το παλάτι. Μετά τις αποκαλύψεις που έχει κάνει ο δούκας του Σάσεξ και η σύζυγός του για τη βασιλική ζωή.

Την ημέρα της τρίτης επετείου του γάμου του Χάρι και της Μέγκαν, το παλάτι είχε να ανακοινώσει κάποια νέα. Κι αυτά είναι ότι υπάρχει ένα ακόμα βασιλικό μωρό στο «δρόμο» των ανακτόρων. Αυτή τη φορά από την πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης (Princess Beatrice of York. Το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Ανδρέα), και τον ιταλικής καταγωγής επιχειρηματία Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι (Edoardo Mapelli Mozzi).

Η ανακοίνωση έγινε με μια απλή δήλωση από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ: «Η Πριγκίπισσα Bεατρίκη και ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι. Με χαρά ανακοινώνουν ότι περιμένουν μωρό το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι ευχαριστημένες με τα νέα».

Ο επίσημος λογαριασμός twitter του πρίγκιπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κορνουάλης αναδημοσίευσε την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πριγκίπισσας, η οποία δημοσιεύτηκε αρχικά στον λογαριασμό της βασίλισσας.

Her Royal Highness Princess Beatrice and Mr Edoardo Mapelli Mozzi are very pleased to announce that they are expecting a baby in autumn of this year.

The Queen has been informed and both families are delighted with the news.

? The couple on their wedding day in July 2020. pic.twitter.com/oCHZLBa8oT— The Royal Family (@RoyalFamily) May 19, 2021

Το νέο μωρό θα είναι το 12ο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ αμέσως μετά το κοριτσάκι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τις επόμενες εβδομάδες, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πριγκίπισσα, παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία ακινήτων στο Βασιλικό Παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων τον Ιούλιο του 2020.

Λόγω των περιορισμών της Covid στη γαμήλια τελετή παρευρέθηκαν οι στενότεροι φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας και του αείμνηστου δούκα του Εδιμβούργου.

Το μωρό θα είναι το πρώτο παιδί της πριγκίπισσας, ενώ ο σύζυγός της έχει ήδη έναν γιο από την προηγούμενη σχέση του με την Αμερικανίδα αρχιτέκτονα και σχεδιάστρια Ντάρα Χουάνγκ (Dara Huang).

Η ανακοίνωση του παλατιού συνέπεσε με την 3η επέτειο γάμου της Μέγκαν και του Χάρι.

Άλλοτε το ζεύγος Χάρι – Μέγκαν απολάμβανε πριγκιπικές τιμές, τώρα ειδικά μετά τις συνεντεύξεις που έδωσαν αμφότεροι, περνούν σε δεύτερη μοίρα. Μία ακόμη σύμπτωση, στο γάμο τους είχε ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη της αδερφής της Βεατρίκης, πριγκίπισσας Ευγενίας και είχε μοιραία επισκιαστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ