Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleSurvivor 4: Με αυτά τα χρήματα έφυγε ο Αλέξης Παππάς από το...

Survivor 4: Με αυτά τα χρήματα έφυγε ο Αλέξης Παππάς από το ριάλιτι

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor 4 το βράδυ της Τετάρτης. Μετά την απόφαση του κοινού να κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ τους Τριαντάφυλλο και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά οι περισσότεροι χρήστες του Τwitter έστησαν γλέντι. Ωστόσο υπήρξαν κι εκείνοι που στεναχωρήθηκαν καθώς ο Αλέξης Παππάς ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες.

Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο Survivor 4 τον έκανε πλουσιότερο καθώς τους τέσσερις μήνες παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης συγκέντρωσε στον κουμπαρά του ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Το Πρωινό και σύμφωνα με τις διαρροές για το κασέ των παικτών που συμμετέχουν στο Survivor 4, ο γνωστός ηθοποιός είχε συμφωνήσει με την παραγωγή να εισπράττει 5.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

Σε μία ιδιαίτερα λοιπόν δύσκολη περίοδο για τον καλλιτεχνικό χώρο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, φαίνεται πως ο Αλέξης Παππάς επιστρέφει στην Ελλάδα με το ποσό τον 85.000€ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ