Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΗ Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε γιατί έκανε εξωσωματική

Η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε γιατί έκανε εξωσωματική

Καλεσμένη στα Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Χριστίνα Μπόμπα όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για της δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος, την εξωσωματική και αλλά και την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

«Στην δική μας περίπτωση από πριν τον γάμο, το είχαμε κατά νου να γίνουμε γονείς. Μετά τον γάμο το προσπαθούσαμε και πέρασαν δύο χρόνια με συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Κάναμε όλες τις εξετάσεις κι ήταν καλές και δεν καταλαβαίναμε γιατί δεν συνέβαινε. Στην πορεία άρχισε να με καταβάλει, ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα. Ο Σάκης ήταν πολύ υποστηρικτικός κι έλεγε δεν πειράζει, προσπαθούσε να με στηρίξει ψυχολογικά. Στην πρώτη καραντίνα είπα ότι δεν το αντέχω άλλο κι ότι πρέπει να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Ο αδερφός του Σάκη μας πρότεινε έναν και μου είπε ότι κάνω ανορεκτικούς κύκλους που μειώνουν την πιθανότητα.


Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά ότι είχα μειωμένες πιθανότητες γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο. Οπότε εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτήν την διαδικασία και να μην συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια. Το δύσκολο είναι η αρχή. Να πάρεις τις ορμόνες και τα ωάρια. Εκεί κουράστηκα. Εμείς ευτυχώς μάθαμε αμέσως ότι είμαι έγκυος. Έβαλα το γιατρό ανοιχτή ακρόαση. Και μας είπε ο γιατρός: “Πιο έγκυος δε γίνεται’. Εκεί είδα το Σάκη να λυγίζει από συγκίνηση.Το είπα αμέσως στην μαμά μου, δεν κρατήθηκα.», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Μιλώντας για την γνωριμία της με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Χριστίνα Μπόμπα περιέγραψε «Γνωριστήκαμε γιατί η εταιρεία που δούλευα ήταν χορηγός της εκπομπής του. Στην πρώτη μας συνάντηση μου είχε φανεί πολύ φασαριόζος. Αλλά στο πρώτο ραντεβού είπα εγώ αυτό τον άνδρα θα τον παντρευτώ. Όταν βγήκαμε σε εκείνο το ραντεβού είπα αυτός είναι. Δεν μου δημιούργησε ποτέ ανασφάλεια. Μακάρι τα κορίτσια μου να βρουν έναν άντρα σαν τον μπαμπά τους. Ο Σάκης δεν έχει ανασφάλεια για να τονίσει ότι έχει θαυμάστριες οπότε δε μου καλλιέργησε ποτέ ένα συναίσθημα ανταγωνισμού».

Και συνέχισε «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι απειλείται η σχέση μας. Σε κάθε δυσκολία συσπειρωνόμαστε και πάμε μπροστά. Αρχικά είναι ένας καλός άνθρωπος. Με σεβόταν ήταν δοτικός. Είναι εργατικός, δημιουργικός και περνάμε και ωραία. Και είπα: Αν δεν παντρευτώ αυτόν ποιον θα παντρευτώ. Ένιωθα ότι τον λατρεύω και με λατρεύει».


«Στη ζωή μας μπορεί να πληγωθώ αν ακούσω κάτι κακό κυρίως για τον Σάκη. Για να ακολουθήσω το Σάκη στον Άγιο Δομίνικο, πήγα να παραιτηθώ τη μέρα μάλιστα που πήρα προαγωγή. Έτρεμα. Αλλά το έκανα και δεν το μετάνιωσα ποτέ», συμπλήρωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Τέλος η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε και για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

«Πήγα 3 φορές στο νοσοκομείο και φοβήθηκα. Ήταν κολικός νεφρού. Όλα πήγαν καλά».


πηγη: thebest.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ