Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleTα ζώδια σήμερα 20 Μαρτίου: Κριοί, ήρθε η ολοκλήρωση ενός κύκλου για...

Tα ζώδια σήμερα 20 Μαρτίου: Κριοί, ήρθε η ολοκλήρωση ενός κύκλου για εσάς

Είσοδος του Ήλιου στον Κριό με δυναμικότητα και αυθορμητισμό για όλα τα ζώδια

Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 19 Απριλίου, τα χαρακτηριστικά για όλα τα ζώδια θα είναι παρόρμηση, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Τα συμβάντα θα δημιουργήσουν έντονους ενθουσιασμούς, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες για νέες συνεργασίες και για κοινωνικές δραστηριότητες.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες άμεσες και απελευθερωμένες, θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει δυνατότητα για νέα αρχή. Στον επαγγελματικό τομέα καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, θα δοθεί το έναυσμα για καινοτόμες αλλαγές. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς, απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τις βιαστικές και σπασμωδικές ενέργειες. Οι προσεγγίσεις και γενικότερα οι διεκδικήσεις θα πρέπει να είναι συντονισμένες, ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία ιδιαιτέρως δημιουργική όψη, φέρνει ανοίγματα κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Εποικοδομητικές θα είναι οι συνεργασίες, όσοι αναζητούν νέα εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο. Οι διεκδικήσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, ανοίγει ο δρόμος για προαγωγή και γενικότερα για βελτίωση. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνονται οι γνωριμίες, οι επικοινωνιακοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να δικτυωθούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δημόσιες σχέσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να υπάρξει συναισθηματική σύγχυση, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στον απογοητευτικό τρόπο σκέψης. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι γρήγορες και βιαστικές εξιδανικεύσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις, προσοχή στις αυταπάτες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα καλεί επιτακτικά να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να εκφράσεις συναισθήματα και να μην εγκλωβιστείς στον εκνευρισμό που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Kαθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που να σηματοδοτούν σημαντικές ολοκληρώσεις κύκλων. Pου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο. Η επιθετική διάθεση καλό είναι να περιοριστεί για να μην οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά καθημερινότητα και πιθανές εκκρεμότητες που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Προσοχή γιατί οι ανατροπές είναι πιθανές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού και να δημιουργήσουν ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να καταφέρεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να ανταποκριθείς με ψυχραιμία σε πιθανά ανατρεπτικά γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς ιδέες που μπορεί να έχεις καθώς θα είναι πρωτοποριακές και θα ανοίγουν νέους ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα στην προσωπική σου ζωή. Καλείσαι να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε καλούν να ανατρέψει την προσωπική σου κοσμοθεωρία και επιδιώξεις, που μπορεί να είχες για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες. Που μπορεί να είχες και να μην έχουν πάρει το δρόμο που πραγματικά ήθελες. Οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν σε βοηθούν να κλείσεις κεφάλαια. Δεν αφήνουν όμως ανεπηρέαστες τις σχέσεις με την ομάδα στην οποία συμμετείχες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις. Οι δονήσεις είναι έντονες και μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία και τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καριέρα σου έρχεται στο προσκήνιο και καλείται να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάζουν άμεσα. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να εμπιστευτείς το έντονα ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει στο να πάρεις άκρως θετικές αποφάσεις ανατρέποντας τα μέχρι τώρα αρνητικά δεδομένα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Θα πρέπει να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία. Προσοχή γιατί οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε αιφνιδιάζουν και εκτοξεύουν τον εκνευρισμό στα ύψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση είναι πιθανό να ταλανίσει τις συνεργασίες σου. Καθώς φαίνεται να υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που ανεβάζουν την διάθεση για συγκρούσεις και ανταγωνισμό. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί ψύχραιμα. Καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις χωρίς να υπάρξουν ρήξεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αναλογιστείς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πατάς σταθερά στα πόδια σου και να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Οι ανατροπές στον καθημερινό προγραμματισμό είναι αναμενόμενες και μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πραγματοποιήσεις αλλαγές λόγω αιφνιδιαστικών καταστάσεων που επηρεάζουν τη δουλειά σου. Καλά θα κάνεις να δείξεις ευελιξία καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες σου μπορεί να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην εργασιακή σου πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις σχέσεις με το περιβάλλον σου και πως θέλεις να εξελιχθούν. Ο δυναμισμός κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις. Που καλά θα κάνεις να περιορίσεις για να μην υπάρξουν μετωπικές συγκρούσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για την ολοκλήρωση κύκλων. Που δεν μπορούν να προχωρήσουν περαιτέρω. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τη δημιουργικότητα και τον δυναμισμό σου. Καθώς μπορεί να φέρει πρωτότυπες ιδέες που να ανοίξουν νέα επαγγελματικά μονοπάτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εντείνουν τον συναισθηματισμό σου. Προσοχή σε αποφάσεις που μπορεί να παρθούν χωρίς ξεκάθαρη σκέψη καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απογοήτευση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες σου θα επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Καθώς φαίνεται να απομακρύνονται πρόσωπα που είχες επενδύσει. Είναι καθοριστικό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αξιοποιήσεις πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στις φιλικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Η ένταση θα είναι κακός σύμβουλος για αυτό φρόντισε να την αποφύγεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν δονούν για τα καλά την επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ανατροπή της μέχρι τώρα πορείας σου. Σκέψου καλά τους στόχους που μπορεί να έχεις και ποιοι από αυτούς μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να αγγίζουν τη δημόσια εικόνα σου. Οι ανασφάλειες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις. Αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να προτάξεις τη λογική.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να μην σε ικανοποιούν. Αξιοποίησε την καλή επικοινωνία και την αισιοδοξία που εκπέμπεις για να μπεις σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και συμφωνιών που θα σε ωφελήσουν σημαντικά σε τομείς όπως το εμπόριο και το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να αγγίζουν τη δημόσια εικόνα σου. Οι ανασφάλειες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να προτάξεις τη λογική.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να μην σε ικανοποιούν. Αξιοποίησε την καλή επικοινωνία και την αισιοδοξία που εκπέμπεις για να μπεις σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και συμφωνιών που θα σε ωφελήσουν σημαντικά σε τομείς όπως το εμπόριο και το διαδίκτυο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, η  σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει ρόλο συναισθηματικά και έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σου. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται συνδυαστικά και πάλι μπροστά σου για να δώσεις οριστικές λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κλείσε οικονομικά θέματα σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς που μπορεί να έχεις καθώς διαισθητικά μπορείς να κινηθείς με άκρως επιτυχημένο τρόπο. Οι ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες σε απογοητεύουν και σε οδηγούν να κλειστείς στον εαυτό σου. Μην το επιτρέψεις και εμπιστεύσου πιθανές ιδέες που μπορεί να έχεις.

πηγη: ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ