Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & Style2+1 μοναδικές ιδέες για να ντυθείς τις απόκριες με την παρέα σου

2+1 μοναδικές ιδέες για να ντυθείς τις απόκριες με την παρέα σου

Οι Απόκριες 2021 πλησιάζουν και εσύ δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι να ντυθείς φέτος; ίσως μερικές από τις προτάσεις μας να σου λύσουν την απορία. Να σε βοηθήσουν να επιλέξεις την κατάλληλη και την πιο outstanding στολή για φέτος.

    Όπως όλοι είδαμε στην περσινή Αποκριά, την τιμητική της σε ολόκληρη την Ελλάδα είχε με διαφορά η δημοφιλέστατη μάσκα του Νταλί, από το La Casa De Papel. Πέρα από τον Νταλί όμως έχουμε και τον πειρατή, τη νοσοκόμα, τον Spiderman, διαχρονικές και πολύ ωραίες προτάσεις. Χωρίς όμως να είναι και τρελά πρωτότυπες. Τις είδαμε, τις ξανά είδαμε πολλές φορές και μάλλον έφτασε η ώρα να δοκιμάσουμε και κάτι λίγο διαφορετικό! Μια εξαιρετική πρόταση για τις απόκριες είναι να ντυθείς κάτι μαζί με την παρέα σου. Σίγουρα το να έχεις μια φανταστική στολή είναι μια πολύ ωραία λύση για να ξεχωρίζεις. Ώμως το να ντύνεσαι αποκριάτικα με ολόκληρη την παρέα σου μπορεί να γίνει χίλιες φορές πιο διασκεδαστικό. Έτσι λοιπόν εσύ και οι φίλοι σου θα το απολαύσετε περισσότερο. Αφού όλοι μαζί θα μπείτε στον ρόλο του χαρακτήρα ή των χαρακτήρων σας και θα είναι σαν παιχνίδι!

Πριγκίπισσες της disney

Μια ωραία και γλυκιά πρόταση για αποκριάτικες στολές για κορίτσια για να ντυθείς με τις φίλες σου, είναι οι πριγκίπισσες της disney. Σίγουρα από μικρές όλες είχαμε κόλλημα με τις πανέμορφες πριγκίπισσες. Κι όλες μας τις είχαμε ως είδωλα στα οποία θέλαμε να μοιάσουμε. Συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε η κάθε μια από την αγαπημένη σας πριγκίπισσα και να ντυθείτε:

Σταχτοπούτα, Ωραία Κοιμωμένη, Ραπουνζέλ και Πεντάμορφη.

2. Super Mario

Οι αγαπημένοι χαρακτήρες από το βιντεοπαιχνίδι Super Mario που όλοι ξέρουμε μπορούν να ζωντανέψουν. Η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή για μεγάλες παρέες. Καθώς υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες ανάμεσα από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημένο σας. Οι πιο βασικοί είναι ο Mario, o Luigi ανάμεσα σε αποκριάτικες στολές για αγόρια. Ώμως υπάρχουν και άλλοι όπως ο Yoshi, o Donkey Kong, ο Waluigi που είτε μπορείτε να τους προμηθευτείτε είτε αν σας αρέσει να είστε λίγο πιο δημιουργικοί να τους φτιάξετε μόνοι σας!

3. Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

Χαρακτήρες βγαλμένοι από το ονειρικό παραμύθι της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων. Δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει την πιο εμπνευσμένη ιδέα για την παρέα σου. Η Αλίκη, η Ντάμα-Κούπα και ο τρελό-καπελάς είναι μερικές από τις στολές που θα χρειαστείτε. Συνοδεύστε το ντύσιμο σας με το κατάλληλο βάψιμο για τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Βρείτε την ιδανική περούκα και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ