Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΚούγιας: «Ποιος είναι ο Καπουτζίδης για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του;»

Κούγιας: «Ποιος είναι ο Καπουτζίδης για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του;»

Σε νέες απαξιωτικές δηλώσεις για τον Γιώργο Καπουτζίδη προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο μετά την κατάθεση των αναφορών σε δικαστικούς για την υπόθεση Λιγνάδη.

«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική κοινωνιολογική προσέγγιση ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κ. Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν. Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε για να με διακωμωδήσει, εμάς που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία, έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας.

Απ’ ό,τι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, εγώ δεν τον έχω δει στο θέατρο.Τυχαία τον είδα ενα βράδυ Σαββάτου να κοιτάζονται με τον σύντοφό του, να αφιερώνουν ο ένας στον άλλον τραγούδια και να διατυμπανίζουν ένα άλλο τρόπο ζωής που εμένα δεν με εκφράζει, έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν και άλλαξα κανάλι».
«Δικαίωμα όλων αυτών που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής τον οποίο επίσης σέβομαι να τον επιλέγουν. Γι’ αυτό και ανέλαβα τον κύριο Λιγνάδη, επειδή το σέβομαι» είπε o Αλέξης Κούγιας απαντώντας στη δημοσιογράφο που του επεσήμανε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει επιλέξει κι αυτός «διαφορετικό» τρόπο ζωής.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ